Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tehtaanedustaja, Kaskipuu

Haemme asiakasyrityksellemme Kaskipuu Oy:lle tuloksenhakuisia tehtaanedustajia ikkuna ja ovimyyntiin Ylivieskan alueelle.

Tarjoamme mahdollisuutta kuulua yhteen Suomen parhaista suoramyyntiorganisaatioista, jossa sinua autetaan menestymään ja mielipidettäsi arvostetaan sekä kuunnellaan!

Kaskipuu Oy on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa markkinoiden suosituimmat ulko-ovet sekä ikkunat – kaikki valtakunnan kuulua ja asiakkaiden arvostamaa Kaski-laatua. Valmistettu asiantuntemuksella valikoiduista materiaaleista. Kaski-ovet ja -ikkunat valmistetaan ja asennetaan suomalaisella osaamisella ja asenteella, tavoitteena aina tyytyväinen asiakas.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaille omalla myyntialueellasi, joka on n. 100km kodistasi. Perehdytämme sinut huolellisesti myynnin sekä tuotteiden saloihin ja tuki säilyy myynnin matkallasi.Lähiesimies on mukana päivittäisessä tekemisessäsi ja opastaa sekä kouluttaa sinua päivittäin, viikottain sekä kuukausittain myynnin matkallasi. Meillä tuki ei häviä ensimmäisen viikon jälkeen! 

Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-ajallesi. Työhösi kuuluu aktiivinen myyntityö sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Työsi tueksi saat oman buukkaustiimin, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla. Tällä reseptillä menestymme yhdessä!

Tarjoamme sinulle:

-Loistavat työkaverit ja tiimin
-Asiakashankinnan tuen
-Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
-Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen
-Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin
-Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
-Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

Jos sinulta löytyy paloa myynnin tekemiseen ja positiivinen asenne asiakastyöhön, jätä hakemuksesi!

Ylivieskan alueen rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska/Iris Huttula. Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja puhelimitse 040 187 0854 (Iris).

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tehtaanedustaja, Kaskipuu

85200 Alavieska
85800 Haapajärvi
86600 Haapavesi
86710 Kärsämäki
85500 Nivala
85410 Sievi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti