Skip to main content

Tekninen kiinteistönhoitaja, pääkaupunkiseutu

Tekninen kiinteistönhoitaja, pääkaupunkiseutu

Onko talotekniikka taitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Haemme nyt kiinteistöpalveluihimme vakituiseen työsuhteeseen teknistä kiinteistönhoitajaa, jolla on laaja-alaista teknistä osaamista.

 

Teknisenä kiinteistönhoitajana työskentelet asiakasrajapinnassa kunnossapito-, ylläpito-, korjaus- ja huoltotehtävissä teknisesti erityisen vaativissa asiakaskohteisamme. Tehtäviisi kuuluu päivittäisten kiinteistön ylläpitotehtävien lisäksi, palvelupyyntöihin reagoiminen, teknisten järjestelmien kuukausikokeet sekä kiinteistöautomaation aktiivinen käyttäminen. Työaikasi sijoittuu arkipäiviin kello 7.00-15.30 välille. Lue tästä kiinteistönhoitajamme Timon ajatuksia työstään.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Haku alkaa 1. helmikuuta 2024 ja päättyy 25. helmikuuta 2024, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

 • Kiinteistöhuollon ammattitutkinto tai vastaava osaaminen
 • Yli 5 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
 • Vankkaa taloteknistä osaamista
 • Nuhteeton tausta asiakaskohteiden luonteen takia
 • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityöturvallisuuskortit
 • B-ajokortti

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja langat pysyvät käsissäsi. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

Tarjoamme

 • Virike- ja hierontaedun
 • Laajan työterveyshuollon
 • Kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
 • Lounasedun (toimihenkilöt + kiinteistönhoitajat)
 • Henkilöstöetuohjelman (ostoetuja ja alennuksia)
 • Mahdollisuuksia lisäkouluttautumiseen (mm. oppisopimus, verkkokurssit)
 • Omaehtoisen opiskelun tuen


Perheomisteisena yrityksenä teemme töitä hyvällä tekemisen meiningillä. Sinulla on osaavan tiimin ja oman esihenkilösi tuki. Pääset tekemään hommia mielenkiintoisten kohteiden parissa, työpäiväsi ovat sopivan vaihtelevia ja pystyt itse vaikuttamaan päivän kulkuun. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti tai jopa löytää uusia urapolkuja.

Odotamme hakemustasi viimeistään 25.02.2024. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Henri Ainasoja, puh. 040 824 9988 tai sähköpostitse [email protected]. Ollaan yhteydessä!

 

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

 

Kotisivu
LinkedIn
Facebook
Twitter
Youtube
Instagram

Sijainti: Kaivokselantie 9 (PL 160), 01610 Vantaa

Are vaikuttavuus

Are synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Are synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Are

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Are Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti