Skip to main content

Tekninen laitosoperaattori HSY:lle

Etsimme asiakkaallemme Helsingin Seudun Ympäristöpalveluille (HSY) mekaniikka taustaista laitosoperaattoria Espoon Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen kenttätiimiin. Työsuhde on määräaikainen sijaisuus 31.8.2023 asti. Töitä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Laitosoperaattorina olet osana varmistamassa Ämmässuon Ekoteollisuuslaitoksen biokierrätyksen sujuvaa arkea sekä käyttövarmuutta. Tehtävässä varmistat ja valvot prosessin oikeaoppista toteutumista. Käytännön työtehtäviä ovat esimerkiksi prosessin valvonta valvomosta, kentällä prosessissa ilmenevien epäkohtien havainnointia, laitteiden ennakkohuoltoa ja vikakorjauksia, kompostointi- ja mädätysprosessien hoitamista ja valvontaa, prosessityöntekijöiden ohjausta sekä paljon muuta. Töitä tehdään 2-vuorossa arkisin aamu- ja iltavuorossa.

Toivomme hakijalta

  • Osaamista ja ymmärrystä mekaniikasta työn tai koulutuksen kautta
  • B-ajokorttia
  • Hyviä IT taitoja
  • Sujuvaa suomen kielen osaamista

Kokemus asennustöistä ja/tai prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi. Etsimämme henkilö on työntekoon positiivisella tavalla suhtautuva tiimipelaaja. Voit olla urallasi jo kokenut konkari tai oppimishaluinen tulevaisuuden osaaja.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen laitosoperaattorin tehtävän modernin jätehuollon parissa. Määräaikainen työsuhde laaditaan Baronalle. Työsuhde on kokoaikainen määräaikainen sijaisuus 31.8.2023 asti.

Tehtäväkohtainen palkka on 2626,60 €/kk + lisät. Soveltuva työkokemus voi vaikuttaa korottavasti palkkatasoon, mutta se käsitellään tapauskohtaisesti.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä jättämällä hakemuksen palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa antaa tarvittaessa Baronalta Atte Murto-Koivisto sähköpostiosoitteesta atte.murto-koivisto@barona.fi tai puhelimitse arkisin klo. 10–15 numerosta 044 3470316.

Hae paikkaa viimeistään 07.02.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: atte.murto-koivisto@barona.fi, 0443470316

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (HSY)

Tuotamme HSY:ssä kunnallisia vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. Meillä työskentelee lähes 800 henkilöä ja liikevaihtomme on yli 350 miljoonaa euroa. Teemme kanssasi maailman kestävimmän kaupunkiseudun. www.hsy.fi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen laitosoperaattori HSY:lle

Barona Teollisuus
Espoo
Kirkkonummi
Lohja
Helsinki
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti