Skip to main content

Tekninen myyjä

Etsimme teknistä myyjää kotimaiseen puutarha-alan tukkumyyntiliikkeeseen Turun seudulle.

Asiakkaita on ympäri Suomen, mutta työsi painottuu enemmän eteläiseen Suomeen. Työnkuvaasi kuuluu ammattiviljelijöiden tuotannossaan tarvitsemien teknisten ratkaisujen myynti. Työpäiväsi koostuvat mm. asiakaskontakteista, tarjousten tekemisestä sekä yleisesti koko myyntiprosessin hoitamisesta. Asiakaskäyntejäkin mahtuu joka viikkoon. Lisäksi hoidat aktiivisesti suhteitamme ulkomaisiin tavarantoimittajiimme ja etsit alan uusia innovaatioita maailmalta.

Mitä odotamme hakijalta

Tehtävässä menestyäksesi, omaat ennen kaikkea myyntihenkisen asenteen. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa päivittäisessä toiminnassa. Eduksi katsomme soveltuvan koulutuksen (esim. insinööri) sekä teknisen ymmärryksen. Lisäksi toivomme sinun omaavan jonkin verran ymmärrystä AutoCAD-ohjelmistosta sekä piirustusten lukutaidosta. Tärkeintä kuitenkin on asenne ja motivaatio myyntityötä kohtaan sekä tavoitteellisuus ja halu oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulla on perus IT-taidot hallussa.

Mitä tarjoamme ja palkka

Työ on vakituinen kokopäivätyö, jossa sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisessa tehtävässä mukavan työporukan ympäröimänä. Pääset kehittämään itseäsi myyntityössä, jossa oikealla asenteella sinulla on loistavat mahdollisuudet työssä menestymiseen sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Vaikka myyntityö vaatii oma-aloitteisuutta, on päivittäisessä toiminnassa tukenasi ammattitaitoinen ja kannustava tiimi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus: kiinteä kuukausipalkka, palkka neuvoteltavissa

Miten haet työpaikkaa

Jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi.

Lisätiedot

Rekrytointiprosessista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut, mutta työsuhde solmitaan suoraan yrityksen kanssa. Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Mia Laine
HR-asiantuntija
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 5339161
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen myyjä

Eezy Henkilöstöpalvelut
Turku
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Turku
Eezy Henkilöstöpalvelut
Hämeenkyrö
Eezy Henkilöstöpalvelut
Salo
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti