Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen myyjä/ asiakasvastuupäällikkö, Onninen Teollisuus Turku

Hakuaika alkaa: 20.01.2023
Hakuaika päättyy: 10.02.2023

Tule mukaan auttamaan asiakkaitamme! Haasteet ovat sinulle mahdollisuuksia onnistua, asenteesi ja ammattitaitosi ovat timanttia! Asiakaskokemus on luonnollisesti toinen nimesi!

Tarvitsemme K-ryhmään Onniselle ammattitaitoisen ja kokeneen teknisen myyjän Onnisen Teollisuus – yksikköön Turun alueelle aktiiviseen putkistotuotteiden myyntiin ja uusasiakashankintaan.

Tehtävänäsi on konsultoiva putkisto- ja venttiilituotteiden myynti sekä muun myyntiryhmän tukeminen ja asiakkuuksien hoitaminen. Asiakkainasi ovat oman vastuualueesi teollisuusasiakkaat kuten teollisuusurakoitsijat, laiterakentajat ja perusteollisuus. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan avulla. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa ja aktiivisena osana ammattitaitoista tiimiä. Toimimme koko Varsinais-Suomen alueella lähellä asiakasta, joten tehtävä pitää sisällään myös matkustamista. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan Turun Orikedolla, mutta suosimme myös etätöitä.

Edellytämme sinulta:
- vankkaa taustaa ja työkokemusta teollisuudesta ja myynnistä
- putkisto- ja venttiilituotteiden osaamista
- halua oppia uusia tapoja tehdä myyntityötä
- soveltuvaa teknistä koulutusta
- asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä
- vastuunottokykyä

Eduksesi on:
- useamman vuoden kokemus tarjouslaskennasta, myynnistä ja projekteista
- hyvä MS-Office osaaminen ja SAP-osaaminen
- sujuva suomen kielen taito sekä englannin kielen osaaminen
- kyky johtaa omaa työtä ja innostaa muita

Tarjoamme sinulle:
- työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä
- mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisesti teknisessä tukkukaupassa ja myynnissä
- Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, ja työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntijohtaja Marko Nyrhinen, puh. 050 469 8376, [email protected], parhaiten tavoitettavissa pe 27.1. ja ke 1.2.2023 klo 12-16.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pe 10.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

Onninen vaikuttavuus

Onninen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Onninen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Onninen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Onninen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen myyjä/ asiakasvastuupäällikkö, Onninen Teollisuus Turku

Onninen Oy
Turku
Vakituinen

Julkaistu 11.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti