Skip to main content

Tekninen myyjä Lahteen

Etsimme joukkoomme rouheaa tyyppiä, joka haluaa olla osa meidän Rexel porukkaa!

Jengi viihtyy – Homma hoituu – Yhdessä enemmän

Haemme nyt vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen TEKNISTÄ MYYJÄÄ Lahden toimipisteeseen.

Meillä myyjät viihtyvät, koska he kokevat työnsä monipuoliseksi ja sopivan haasteelliseksi, koskaan ei ole samanlaista päivää. Työviikkosi koostuu aktiivisesta myyntityöstä, yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa, tarjousten laatimisesta, ongelmien ratkaisemisesta, asiakaskäynneistä, neuvottelutilanteista, raportoinnista, uusien myyntimahdollisuuksien etsimisestä ja niiden kontaktoinnista. Tulet saamaan oman asiakassalkun, joka koostuu suurimmaksi osaksi sähköurakoitsijoista Päijät-Hämeen ja Kymenlaakson alueelta.

Tiimimme koostuu neljän hengen porukasta, joilla kaikilla on jo pitkä ura Rexelillä takanaan, joten tulet saamaan tiimin ammattitaitoisen tuen. Annamme sinulle vapaat kädet suunnitella työviikkosi annettujen raamien ja asetettujen tavoitteiden sisällä.

Haemme tehtävään sähköalan ammattilaista, jolla on mahdollisesti kokemusta sähkötukkukaupasta, projektikaupasta tai on toiminut esimerkiksi tavarantoimittajan roolissa. Olet sosiaalisesti lahjakas ja nautit asiakaskäynneistä, sinulla on kyky vakuuttaa asiakkaat ja tehdä myynnillistä tulosta.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa toivomme sinun viihtyvän kanssamme pitkään, pääset kehittymään ja näyttöjen kautta myös etenemään urallasi. Meillä on mukava ja rento työporukka, työnantajamme pitää meistä huolta. Työsuhde-etuina mainittakoon mm.

  • Uramahdollisuudet niin Suomessa kuin ulkomailla
  • Koulutusmahdollisuuksia
  • Hyvä työterveyshuolto
  • Työturvallisuus ja työergonomia
  • Liikunta- ja hyvinvointietuus sekä lounas- ja puhelinetuus
  • Työsuhdesähköpyörä ja tarvittaessa työsuhdeauto
  • Lomamökkiarvonta
  • Merkkipäivä- ja palvelusmuistamiset
  • Hyvinvointiluentoja

Odotamme innolla hakemustasi, liitäthän mukaan ansioluettelon.
Lisätietoa tehtävästä antaa ma 29.7.2024 Ville Nissinen numerosta 050 5093 445.
Hakuaika päättyy 29.7.2024 ja haastatteluja sekä valinnan tulemme suorittamaan elokuun aikana. 

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.

Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.

Rexel Finland vaikuttavuus

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rexel Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rexel Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rexel Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekninen myyjä Lahteen

Lahti
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 12.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti