Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen myyjä, Talotekniikka sähkö, Onninen Turku

Hakuaika alkaa: 11.05.2023
Hakuaika päättyy: 31.05.2023

Oletko kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Haemme K-ryhmään Onniselle Talotekniikka sähkö -yksikköön Lounais-Suomen alueelle Turkuun aktiivista sähkö- ja valaistustuotteiden myynnin vahvaa osaajaa.

Tehtävänäsi on hoitaa sähkötuotteiden konsultoivaa palvelumyyntiä, asiakkainasi ovat alueesi urakoitsijat. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Tarjoamme sinulle:

  • työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä
  • mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisesti teknisessä tukkukaupassa, talotekniikassa ja myynnissä
  • päästä yhdessä mahtavien asiakkaiden kanssa toteuttamaan Suomen suurimpia infra- ja rakennushankkeita ja siten turvaamaan suomalaisen yhteiskunnan toimintaa ja mahdollistamaan suomalaisille parempaa ja kestävämpää asuinympäristöä
  • Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, ja työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Edellytämme sinulta:

  • vahvaa sähkö- ja valaistustuotteiden tuntemusta
  • myyntikokemusta ja aiempaa työkokemusta ja näyttöä teknisestä tukkukaupasta
  • tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • asiakaslähtöisyyttä ja oma-aloitteisuutta

Eduksesi on:

  • hyvä MS-Office osaaminen ja SAP-osaaminen
  • käytännön ruotsin ja englannin kielen taito eduksi
  • kyky johtaa omaa työtä ja innostaa muita
  • kyky työskennellä itsenäisesti mutta myös ryhmässä

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Harri Raitanen, puh. 040 58 23735.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen keskiviikkoon 31.5.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Toimithan ripeästi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen koeajan aikana.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Onninen vaikuttavuus

Onninen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Onninen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Onninen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Onninen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti