Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekninen ostaja, Evonik Silica Finland Oy

TEKNINEN OSTAJA EVONIK SILICA FINLAND OY

Evonik Silica Finland Oy kuuluu kansainväliseen Evonik-konserniin, joka toimii kemianteollisuuden parissa. Evonik Silican tehdas Haminassa valmistaa silikaa sekä alumiinisilikaatteja ja Taavetin tehdas liuossilikaattia muun muassa paperiteollisuuden tarpeisiin.  Kansainvälisesti Evonik Silica työllistää yli 30 000 henkilöä ja Suomessa Haminan ja Taavetin tehtaat työllistävät yhteensä n. 100 henkilöä. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.evonik.com.

 

Haemme nyt Teknistä ostajaa Haminaan

Teknisenä ostajana työskentelet kunnossapidon ja projektihankintojen tarjouskilpailutusten, kaupallisten neuvotteluiden ja tuotannon erilaisten varaosahankintojen parissa. Työssäsi kartoitat vaihtoehtoisia toimittajia ja erilaisia laitevaihtoehtoja tukemaan prosessitoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla mm. järjestämällä toimittajatapaamisia.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä osaamista ja ymmärrystä, eli käytännön kokemusta tai koulutusta joko kunnossapidon tai prosessiteollisuuden puolelta sekä motivaatiota kehittyä myös ostamisen puolella. Työssäsi sinua auttaa menestymään prosessilaitteiden tuntemus sekä kontaktit eri laitetoimittajiin. Työkalunasi käytät päivittäin SAP-järjestelmää ostotilausten hallinnoimiseen ja olet myös valmis kehittämään ja ylläpitämään SAP-toimintoja hankintojen osalta. Eduksesi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus sekä mahdollinen aiempi kokemus vastaavista myynti- tai ostotehtävistä.

Sinulla on hyvät yhteistyö- sekä neuvottelutaidot, etkä arastele olla mukana tehtaan päivittäisessä toiminnassa. Arvostamme käytännönläheistä otetta työhön, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia sekä menestyä tässä työtehtävässä.  Omaat hyvät tietotekniset taidot sekä pystyt käyttämään sujuvasti englantia niin puhuttuna kuin kirjoitettunakin työkielenä, saksan kielen tuntemus katsotaan eduksi.

Evonik Silicalla työskennellessä saat hyvän työyhteisön tuen, ja mahdollisuudet kehittyä sekä kasvaa roolissasi. Työtä tehdään kannustavassa työyhteisössä, jossa rento ja hyvä yhteishenki ovat läsnä. Lisäksi Evonik Silicalla saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, liikunta- & kulttuuriedun, lounasedun sekä mahdollisuuden vuosittaiseen bonukseen.

Rekrytoinneista vastaa yhteistyökumppanimme Go On Kotka. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveesi kera mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 18.12.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jenna Seppänen, puh. 044 5859162, [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti