Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tekstiilihuoltaja Elis Textilelle

Oletko nopea ja näppärä käsistäsi? Nautitko siitä, kun onnistut suorittamaan rutiininomaisen tehtävän aiempaa tehokkaammin? Etsimme nyt tekstiilihuoltajaa Elis Textile Service Oy:lle!

Elis Textile Service Oy on Euroopan johtava vuokratekstiilialan huoltaja, ja valikoimaan kuuluvat työvaatteet, vaihtomatot, hygieniapalvelut, teollisuuspyyhkeet ja mopit yritysasiakkaille. Elisillä on 50 000 työntekijää 28 eri maassa. Suomessa toimitilat sijaitsevat Tuusulassa lähellä Helsinki-Vantaan lentokenttää.

Tehtävän kuvaus

Työtehtäviin kuuluu tekstiilien, esimerkiksi työvaatteiden, lajittelua, pesua, viikkaamista sekä varastointitehtäviä. Työssä on myös mahdollisuus päästä vaatehuollon pariin, esimerkiksi korjausompelemaan, mikäli sinulla on kiinnostusta näihin tehtäviin. 

Tehtävään et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä, mutta katsomme eduksi kokemuksen esimerkiksi tuotantotyöntekijän tehtävästä tai kokemuksen tekstiilialalta. Tärkeintä on reipas asenne ja halu oppia, tässä tehtävässä on mahdollisuus työllistyä pitkäksi aikaa! Tehtävä alkaa palkallisella kattavalla perehdytyksellä, jossa pikkuhiljaa pääsee kokeilemaan eri pisteitä linjastolla.

Työvuorot sijoittuvat arkisin maanantaista perjantaihin klo 5-22 välille. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, ja vuoro vaihtuu säännöllisesti kahden viikon välein.

 
Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden pitkäaikaiselle työsuhteelle
- Säännöllisen vuorotyön
- Kannustavan palkkauksen
- Viihtyisät tilat ja mukavan työilmapiirin

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta 6 kuukauden jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan Elis Textilelle.

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: minna.savikko@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tekstiilihuoltaja Elis Textilelle

Kerava
Tuusula
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti