Skip to main content

Teollisuuspalomies Kotkaan

Etsimme Kotkan Karhulan Teollisuuspuistoon

TEOLLISUUSPALOMIESTÄ 

Meillä et ole kuka tahansa

Tarjoamme sinulle määräaikaisen opintovapaan sijaisuuden ajalle 5.8.2024-31.12.2025. Tehtävä on kokoaikainen (40h/viikko) ja työvuorosi ovat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin joko kello 7- 15 tai 8-16, mutta toivomme sinulta ajoittain joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkaus tehtävään on sopimuksen mukaan.

Pääset osaksi isompaa Karhulan Teollisuuspuiston ja sen teollisuuspalokunnan tiimiä. Porukassamme vallitsee hyvä ja huumorintajuinen ilmapiiri.

Tehtäviisi kuuluu teollisuuspalokunnan huolto- ja ylläpitotehtäviä, kuten paloilmoittimien kuukausitestaukset, käsisammutinhuolto sekä hälytys- ja pelastustoiminta Karhulan Teollisuuspuiston alueella.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme aikaisempaa kokemusta turvallisuus- ja pelastusalalta. Sinulla on vapaaehtoisen palokunnan mukainen peruskoulutus ja vähintään sammutustyö- ja savusukelluskurssi suoritettuna. Savusukelluskuntoisuus katsotaan eduksi hakiessa.

Lisäksi sinulla on

  • C ajokortti
  • Työturvallisuuskortti

Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on kuntoisuusluokka hyvä ja savusukelluskelpoisuus. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään palohenkilöstön tehtävän mukainen työhöntulotarkastus, turvaselvitys ja huumausainetesti. Lisäksi toivomme, että kanssasi on mukava tehdä töitä.

Tervetuloa yritykseen, jossa arvostetaan uusia ajatuksia ja ideoita

Kuullostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Tehtävään voit hakea 2.8.24 mennessä hakulomakkeella. Jos sinulle heräsi kysyttävää lisätietoja tehtävästä antaa klo 8-16 Janne Häkkinen p. 010 234 2206.

 

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.com.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollisuuspalomies Kotkaan

Kotka
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti