Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Teollisuusputkiasentaja ja -putkihitsaaja

Etsimme asiakkaallemme

teollisuuden PUTKIASENTAJIA ja PUTKIHITSAAJIA.

Asiakkaamme on yksi Suomen johtavista teollisuusputkiasennusten erikoisosaajista. Yrityksen palveluihin kuuluvat prosessiteollisuuden putkistojen huolto ja kunnossapito sekä nesteytetyn maakaasun (LNG) terminaalien putkisto- ja laiteasennukset.

Etsimme nyt työntekijöitä monipuolisten ja haastavien teollisuuden putkistoprojektien pariin. Työpäiväsi pitävät sisällään hitsaus- ja asennustöitä pajalla sekä asiakkaiden työmailla. 

Olet joukkuepelaaja, vastuullinen ja kiinnostunut erilaisista putkistoprojekteista. Lisäksi toivomme, että olet täsmällinen, oma-aloitteinen ja pystyt tarjoamaan laadukasta työtä asiakkaidemme tarpeisiin. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja hitsauspätevyydet katsotaan eduksesi. Työt tapahtuvat pääosin Oulussa ja lähialueilla mutta pitävät sisällään myös keikkatöitä muilla paikkakunnilla. 

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä kattavan perehdytyksen. Vastassasi on innovatiivinen työympäristö ja  yhtenäinen työporukka. Hakijoilta odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta putkistojen asentamisesta ja hitsaamisesta. Tunnollisuus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia turvallisen, tehokkaan ja taloudellisen toiminnan varmistamiseksi työmailla. Pystythän työskentelemään sekä itsenäisesti, että yhteistyössä muiden ryhmän jäsenten kanssa.

Töitä tehdään pääasiassa ma - pe 7 - 15:30  ja palkkaus määräytyy valitun henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan 15 - 19 €/h. 

Odotamme Sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja
  • Motivoitunutta ja tehokasta työotetta 

Tarjoamme Sinulle:

  • Kiinnostavan työnkuvan kasvavassa yrityksessä
  • Monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
  • Kannustavan työilmapiirin

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Salla Heikkilä p. 040 054 8811. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollisuusputkiasentaja ja -putkihitsaaja

Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti