Skip to main content

Teollisuusputkihitsaaja

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 maassa, Pohjois- ja Keski-Euroopassa 15 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Caverion Industria Oy, Kokkola

Haemme tiimimme vahvistukseksi asiakaspalveluhenkistä teollisuusputkihitsaajaa /-asentajaa Kokkolaan. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö. Oletko sinä uusi vahvistuksemme? Tässä työssä pääset tekemään vaihtelevia teollisuusputkistojen asennus- ja hitsaustehtäviä eri asiakaskohteissa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa samanlaisia päiviä harvoin tulee vastaan. Meillä pääset työskentelemään tiiviissä, ammattitaitoisessa tiimissä, jossa työntekijöiden välinen arvostus näkyy jokapäiväisessä työssä. Me Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten laajat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin tuleviin cavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja.

Odotamme sinulta

  • puikko- ja TIG-hitsaustaitoa (hitsauspätevyydet: kirkas ja musta materiaali)
  • kokemusta teollisuusputkistojen asentamisesta
  • ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemista
  • PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemus ja asennuskokemus
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
  • valmiutta osallistua tarvittaessa hälytys- ja päivystystehtäviin

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Pirkola p. 0505241824 tai sähköpostitse [email protected]

Hae tehtävään 31.3.2023 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollisuusputkihitsaaja

Eezy Oyj
Kokkola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Kokkola
Eezy Oyj
Pohjois-Pohjanmaa
Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti