Skip to main content

Teollisuusputkistoasentajia, Suomen Kaasutekniikka Oy

Suomen Kaasutekniikka Oy on vuonna 2014 perustettu yritys, joka liittyi marraskuussa 2023 osaksi Elvera-konsernia. Olemme Tukesin hyväksymä maakaasu,- nestekaasu ja biokaasuasennusliike. Räätälöimme asiakkaillemme turvalliset kaasulaitteistojen kunnonvalvontaohjelmat ja huoltosuunnitelmat - huoltomme toimii 24/7. Tuotteitamme ovat myös teollisuuden prosessiputkistot, kone- ja laiteasennukset. 

Etsimme asiakkaallemme Suomen Kaasutekniikka Oy:lle teollisuusputkistoasentajia vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. 

  

Mitä tulisit meillä tekemään?

Putkistoasentajan työhön kuuluu monipuolisia teräsrakenteisten prosessiputkistojen asennustehtäviä esim. teollisuuskohteissa sekä mahdollisesti muita kunnossapitoon liittyviä työtehtäviä. Työpäiväsi voivat sisältää mm. kuvien lukua, osaluettelon mukaisten tarvikkeiden noutoa ja esivalmistelua, kannakointia, tulityövartiointia, työmaan siisteydestä vastaamista ym. Työtä tehdään työparina putkihitsaajan kanssa. Lähtökohtaisesti pyrimme tekemään viikon työtunnit maanantain ja torstain välisenä aikana, jolloin meillä on mahdollisuus nauttia myös vapaa-ajasta ja palautua työstä pidemmän viikonlopun ajan. Työhön sisältyy matkustamista, sillä asiakaskohteemme saattavat sijaita missä päin Suomea tahansa. 

Mitä me odotamme? 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-alalta) ja vähintään vuoden kokemusta asennus- tai kunnossapitotöistä teollisuusympäristössä. Myös kokemus esim. infra- tai kunnallistekniikan aloilta tai kaukolämpöasennuksista voivat olla tehtävässä eduksi. Arvostamme hitsausosaamista ja kiinnostusta sen kehittämiseen. Meillä pärjää omatoiminen, tarkka ja huumorintajuinen asentaja, jolta löytyy positiivista asennetta työntekoa kohtaan ja kykyä tehdä tuloksekasta tiimityötä.

Työ edellyttää matkustusvalmiutta, halukkuutta keikkatyöhön sekä ajokorttia. Myös sujuva suomen kielen taito sekä voimassa olevat työturvallisuus-, ensiapu- sekä tulityökortit ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Tarvittaessa voimme kouluttaa puuttuvat lupakortit.  

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen nuoressa ja kehittyvässä organisaatiossamme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä oman alasi huippuosaajaksi. Meillä on hyvä työilmapiiri ja olemme ylpeitä siitä, että saamme yrityksenä olla mukana mahdollistamassa tulevaisuuden työtä Suomessa.  

Hakuprosessi

Mikäli kiinnostuit, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta 1.3.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde solmitaan alkuun Biisoni Oy:n kanssa, josta on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille myöhemmässä vaiheessa.  

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökoordinaattori Tea Korkia-aho, puh. 050 477 4684 tai sähköpostitse [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Teollisuusputkistoasentajia, Suomen Kaasutekniikka Oy

Joensuu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.02.2024

Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti