Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Terminaalityöntekijä Pirkkalaan

Kiinnostaisiko sinua työskentely terminaalissa?

Haemme terminaalityöntekijöitä terminaaliin Pirkkalaan toistaiseksi voimassa olevalla työsopimuksella. Terminaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu muun muassa kuorman lastausta ja purkamista, lajittelua sekä muita terminaalitöitä. Toisinaan työhön voi liittyä myös asiakkaiden kohtaamista, joten asiakaspalveluhenkisyys on toivottavaa. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset työvälineet. Terminaalityöntekijämme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja.

Arvostamme aiempaa kokemusta logistiikan parissa työskentelystä ja vastapainotrukin käyttämisestä. Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus tehtävää kohtaan ja reipas asenne. Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävään.

Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 05.00-00.00 välille, mutta yövuoroihin on myös mahdollisuus. Palkka määräytyy viestinvälitys ja logistiikan PAU:n työehtosopimuksen P-liitteen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

- Täysi-ikäisyyttä

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Halua oppia työkoneajoa

- Oma-aloitteisuutta

- Hyvää fyysistä kuntoa

Edut:

- Transval Akatemian koulutukset

- työhyvinvointisäätiön palvelut

- laadukkaat työvaatteet

- alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

- reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi niin jätä hakemuksesi jo tänään!

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta! Voimme ottaa huomioon rekrytointiprosessissa vain nettisivujemme kautta tulleet hakemukset.

Veera Kahra

Rekrytointikoordinaattori

[email protected]

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

WWW-osoite: http://www.transval.fi
Yhteystiedot: Veera Kahra
Rekrytointikoordinaattori
[email protected]
Työpaikan osoite: Pirkkala, 33960 PIRKKALA
Palkkaus: TES
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 29.01.2023 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 20.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11799792

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti