Skip to main content

Terveyskeskushammaslääkäri

Määräaikainen työsuhde, Sijaisuus

Sosiaali- ja terveystoimiala, Terveys- ja päihdepalvelut, Suun terveydenhuolto

Työavain: SOTE-02-611-22
Haku Päättyy: 31.03.2023 klo 16:00
Palkka: KVTES:n ja LS:n mukaisesti
Palvelussuhde: Sijaisuuksia 2-8/2023
Työpaikan osoite: Rautalammintie 2, 3 krs, 00550

Hei sinä innokas ja iloinen hammaslääkäri, tule meille työkaveriksi suun terveydenhuoltoon Helsinkiin!

Voit olla urasi alussa tai jo kokenut hammaslääkäri. Tarvitsemme sinua vahvistamaan toiminnan sujuvuutta ja tarjoamaan helsinkiläisille suun hoidon palveluja.

Viime vuosien sijaisemme ovat kokeneet olleensa tervetulleita työyhteisöihimme. Sinäkin olet meille lämpimästi tervetullut.
Sijaisena tutustut kaupunkiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.

Meillä suun terveydenhuollossa hammaslääkäri työskentelee moniammatillisessa tiimissä hammaslääketieteen kliinisenä asiantuntijana. Suun hoidon palvelut tuotetaan osa Terveys- ja hyvinvointikeskus (THK) -toimintaa. Sote-palveluista on asiakkaiden käytettävissä myös aamu- ja ilta-aikoina. Suun terveydenhuollon työntekijöillä on pääsääntöisesti kerran viikossa iltavuoro klo 20 saakka. Monipuolisia terveyskeskushammaslääkärin tehtäviä on eri puolilla Helsinkiä perushammashoidossa ja päivystyksessä. Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.
Voit ilmoittaa hakemuksessa ensisijaisen toiveesi alueesta, johon haluaisit sijoittua ja ajanjakson, jonka pystyt työskentelemään sijaisuudessa. Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä toivomasi alueen esihenkilöön.

Haemme työntekijöitä vaihtelevan pituisiin talven, kevään ja kesän 2023 määräaikaisiin työsuhteisiin. Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana, mikäli työntekijä tarvittavalle ajanjaksolle löydetään. Kesäsijaisten palkkaamisesta päätöksiä tehdään pääosin helmikuusta alkaen.

Kelpoisuusehto:

Ennen työsuhteen alkua hakijan tulee olla suorittanut vaadittavat hammaslääketieteen opinnot hammaslääkärin työtehtävissä ja oikeudet tulee olla Sosiaali- ja Terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisterissä (JulkiTerhikki) tai hakija on Suomessa laillistettu hammaslääkäri.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, innokkuutta ja halua kehittyä työssäsi.

Lisätietoja antavat:
Haagan THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Anna Haukka
[email protected], p. 050 340 1335

Pohjoisen THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Anna Oksanen
[email protected], p. 040 334 2029
ts. vastaava hammaslääkäri Iina Reinikka
[email protected], p. 040 684 4832

Kalasataman THK-alueen hammashoitolat:
ts. vastaava hammaslääkäri Tuuli Leinonen
[email protected], p. 040 525 8534

Myllypuron THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Elina Vihma
[email protected], p. 050 402 2784

Keskustan THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Tuula Wahlman-Calderara
[email protected], p. 040 828 4794

Vuosaaren THK-alueen hammashoitolat:
vastaava hammaslääkäri Nousiainen Nita
[email protected], p. 040 647 2517

Suu- ja hammaskeskus, perushoidon yksikkö:
vastaava hammaslääkäri Nina Erno-Ustinov
[email protected], p. 050 340 1469

Oikominen:
ylihammaslääkäri Mia Huppunen
[email protected], p. 050 402 2662

Tervetuloa osaksi Stadin sotea, joka on Suomen suurin sote -toimija. Rakennamme yhdessä terveys- ja hyvinvointipalveluja, joita kaupunkilaiset haluavat käyttää. Kiinnitämme erityisesti huomiota palvelujemme saatavuuteen, asiakaskokemukseen, vaikuttavuuteen, tuottavuuteen sekä tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen ja työn iloon.

Me Helsingin sotessa olemme aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaisia. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, työsuhteen turvallisuus ja mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.
Helsingin kaupungin sotessa olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset esimerkiksi henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta tai hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa.

Sopimusala
LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Löydät lisätietojen antajat ilmoituksen tehtävänkuvauksesta.

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti