Skip to main content

Terveyskeskuslääkäri tai lääketieteen opiskelija

Haluaisitko työskennellä terveysasemalla, jossa lääkärit saavat keskittyä lääkärin työhön? Haemme nyt lääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemille.

Lääkärivakanssejamme on lisätty ja olemme saaneet myös uusia hoitaja- ja toimistosihteerivakansseja, joten olemme voineet järjestää työt turvallisella ja oppimisen mahdollistavalla tavalla. Osa terveysasemistamme on siirtynyt tiimimalliin, jossa opiskelijat työskentelevät lähes samalla tavalla kuin perinteiselläkin terveysasemalla, joita meiltä myös löytyy.

Meillä on pitkä kokemus perehdyttämisestä ja tiedämme, mikä on tärkeää: riittävä määrä perehdytystä ja konsultaatioapua sekä toisaalta sopivasti potilaita, jotta homma pysyy hallinnassa.
Teemme parhaillaan suunnitelmaa opiskelijoiden ja lääkärien sijoittelusta terveysasemillemme keväällä ja kesällä. Jotta sinullekin voidaan taata turvallinen ja oppimisen mahdollistava työpaikka, on tärkeää olla liikkeellä ajoissa. Palkkaamme terveysasemille myös vakituisia terveyskeskuslääkäreitä.
 
Mikäli haluat kysyä lisätietoja, olethan yhteydessä, tehtävistä lisätietoja antavat:
- Etelä-Espoon terveysasemat (Tapiola, Iso Omena, Matinkatu ja Kivenlahti): hallinnollinen apulaisylilääkäri Elina Nohrström p. 046 877 3719, elina.nohrstrom@luvn.fi
- Pohjois-Espoon terveysasemat (Samaria, Kalajärvi, Leppävaara, Kilo ja Kauniainen): hallinnollinen apulaisylilääkäri Laura Piirainen p. 040 639 4141, laura.piirainen@luvn.fi
- Lohjan keskustan terveyskeskus: ylilääkäri Mia Lindholm p. 044 374 0705, mia.lindholm@luvn.fi
- Vihdin ja Karkkilan terveysasemat: ylilääkäri Tomas Storsjö p. 044 744 6014, tomas.storsjo@luvn.fi
- Kirkkonummen terveysasemat (Keskusta, Masala ja Veikkola): ylilääkäri Patrik Eskola p. 040 626 4926, patrik.eskola@luvn.fi
- Raaseporin terveysasemat (Tammisaari ja Karjaa): apulaisylilääkäri Åsa Westerlund p. 019 289 3426, asa.westerlund@luvn.fi, ylilääkäri Tove Wide p. 019 289 2233, tove.wide@luvn.fi
- Inkoon terveyskeskus: ylilääkäri Outi McDonald, outi.mcdonald@luvn.fi

Tervetuloa mukaan rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta, odotamme hakemustasi!

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen terveysasemat
Työaika: koko- tai osa-aikatyö
Tehtävä on määräaikainen.

Tehtävän edellyttämä koulutus: Laillistettu lääkäri tai opiskelija.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa ja teemme töitä hybridimallissa.

WWW-osoite: https://www.luvn.fi/
Yhteystiedot: Tehtävistä lisätietoja antavat alueen apulaisylilääkärit ja ylilääkärit.
Työpaikan osoite: ., 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: .
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.05.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-05-37-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11784840

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti