Skip to main content

TET-harjoittelu Fazer, useita TET-paikkoja  

Sijainti: Fazerin kahvilat ja myymäläleipomot kaikilla alueilla  

Harjoittelun ajankohta: Viikot 40–50, harjoittelun kesto 1 viikko. 

Työaika: Toimipistekohtainen 

Ovatko työtilat esteettömät: Varmista toimipistekohtaisesti 

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa?  

Kieli: Suomi  

Tervetuloa TET-jaksolle Fazerin kahvilaan!  

Haaveiletko tulevaisuudesta ruokaelämysten parissa tai mietitkö millaista, olisi leipoa työkseen toinen toistaan houkuttelevammalta tuoksuvia herkkuja? Haluaisitko nähdä, miten kahviloita oikeasti pyöritetään? TET eli työelämään tutustuminen Fazerilla on hieno tilaisuus kurkistaa työelämään, kuulla alan konkareiden kokemuksia ja saada tietoa ja ideoita vauhdittamaan omaa ammatinvalintaa. Suurin osa Fazerin TET-harjoittelijoista työskentelee Fazer kahvilassa tai suurten ruokakauppojen yhteydessä toimivassa myymäläleipomossa, joita on eri puolilla Suomea. 

Mikä on Fazer?  

Fazer on suuri kotimainen yritys, joka tunnetaan erityisesti makeisista. Fazer toimii leipomotuotteiden, makeisten ja kasvipohjaisten tuotteiden markkinoilla. Fazerin liikevaihto on 1,1 miljardia euroa, mikä tekee Fazerista yhden Pohjoismaiden johtavista elintarvikealan yrityksistä. Meillä on toimintaa kahdeksassa maassa, ja työllistämme toimistoissamme, tehtaissamme, leipomoissamme, myllyissämme, kahviloissamme ja leipomomyymälöissämme noin 6 000 työntekijää. Tunnetuimpiin ja suositumpiin brändeihimme lukeutuvat makeisissa esimerkiksi Karl Fazer -maitosuklaa (Fazerin Sininen), Geisha ja Dumle, leipomotuotteissa Oululainen Reissumies sekä kasvipohjaisissa tuotteissa Fazer Alku, Fazer Aito ja Froosh.

Fazer voisi olla sinulle oikea paikka, jos:  

  • Haluat työskennellä asiakkaiden parissa 

  • Olet kiinnostunut elintarvikealasta 

  • Haluat tutustua kahvilatyön arkeen ja näkisit itsesi tulevaisuudessa töissä kahvilassa  

  • Sinua kiinnostaa erityisesti jokin seuraavista: kesätyömahdollisuudet, tiimityö, asiakaspalvelu ja käsillä tekeminen.  

Näin haet 

Hae TET- harjoittelupaikkaa suoraan sinua kiinnostavasta toimipaikasta, esimerkiksi Fazerin kahvilasta tai suurten ruokakauppojen yhteydessä toimivista Fazerin myymäläleipomoista.  Kerro vieraillessasi, miksi olet kiinnostunut TET-harjoittelusta juuri Fazerin kahvilassa.  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti