Skip to main content

TET-harjoittelu Emmaus Helsinki ry, 1 TET-paikka

Sijainti: Heikkiläntie 2, Helsinki                 

Harjoittelun ajankohta: Viikot 43, 45, 46, 47, 48, 50 harjoittelun pituus on 1-2 viikkoa.

Työaika: ma-pe 11-17

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa? Pukeudu mukaviin ja rentoihin vaatteisiin. Muista hyvät sisäkengät, esimerkiksi lenkkarit. Työ ei valitettavasti sovellu henkilölle, jolla on astma tai pölyallergia, koska myymälässämme käsitellään suuria määriä vaatteita ja muita tekstiilejä.

Kieli: Suomi

Tervetuloa TET-jaksolle Emmaus Helsinkiin!

Emmaus Helsingillä on kaksi second-hand myymälää Helsingissä. Haemme TET-harjoittelijaa Lauttasaaren myymälään. TET-viikolla pääset tekemään seuraavia työtehtäviä: lahjoitustavaroiden vastaanotto, lajittelu ja läpikäyminen, myymälän ja varastotilojen siisteydestä huolehtiminen, asiakkaiden opastaminen ja kassatyöskentelyyn tutustuminen halutessasi. 

Millainen on Emmaus Helsinki ry?

Emmaus on vuonna 1949 perustettu solidaarisuusliike, joka toimii uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumattomana. Emmaus Helsinki ry aloitti second-hand myymälätoiminnan jo 1960-luvulla ja omistaa tällä hetkellä kaksi myymälää: Lauttasaaressa ja Vallilassa. Lauttasaaren myymälä toimii vapaaehtoisten voimin, ja sen tuotot tukevat heikommassa asemassa olevia kotimaassa ja ulkomailla. Myymälät tunnetaan laadukkaasta vaate- ja kirjavalikoimasta, mutta myymme myös monipuolisesti muita tuotteita, kuten kenkiä, kodintekstiilejä, musiikkia ja pelejä.

Emmaus Helsinki ry voisi olla sinulle oikea paikka, jos: 

  • Olet kiinnostunut second handista ja kierrätyksestä
  • Olet kiinnostunut kiertotalouksesta sekä ekologisesta elämäntavasta
  • Sinua kiinnostaa erityisesti jokin seuraavista: asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä myymälätyöskentely

Näin haet

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Kerro hakemuksessasi miksi haluat Emmauksen second hand -myymälään TET-harjoitteluun sekä mille viikolle toivot TET-harjoittelua.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti