Skip to main content

TET-harjoittelu Scania Suomi Oy, 1 TET-paikka                                       

Sijainti: Yrityspuistontie 2, Nurmijärvi       

Harjoittelun ajankohta: Viikot 40-48, harjoittelun pituus on 1-2 viikkoa.

Työaika: ma-pe 9-15

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa? Saat Scanialta kaikki työvaatteet ja suojavarusteet käyttöösi. Omia turvakenkiä voi halutessaan käyttää.

Kieli: Suomi

Tervetuloa TET-jaksolle Scanialle!

Scania on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Scanian TET-viikolla voit päästä tekemään tehtäviä varaosavarastossa, korjaamolla sekä asiakaspalvelun ja työnjohdon avustamisen parissa.

Varaston tehtäviä ovat muun muassa inventaario, keräily ja pakkaaminen. Korjaamolla pääset tekemään huollon tehtäviä, kuten osien vaihtamista, ohjelmointia ja koeajolle osallistumista.

Millainen on Scania Suomi Oy?

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kuljetusratkaisuja, joiden avulla voit lisätä logistiikan tehokkuutta ja samalla vähentää haitallisia ympäristövaikutuksia. 

Henkilöstö on Scanian arvokkain voimavara ja yhtenä joukkueena autamme asiakkaitamme menestymään. Haemme jatkuvasti uusia scanialaisia eri tehtäviin ympäri Suomen. Jos olet motivoitunut ja valmis ottamaan vastuuta, tarjolla on tulevaisuudessa lukuisia mahdollisuuksia. Scania on oikea paikka kaikille – huollon ammattilaisille, myynnin osaajille, asiantuntijoille ja johtajille. Liittymällä osaksi matkaamme, edistät koko kuljetusalan tulevaisuutta, jossa Scania toimii suunnannäyttäjänä matkalla kohti kestävää liikennejärjestelmää.

Scania Suomi Oy voisi olla sinulle oikea paikka, jos: 

  • Olet kiinnostunut kuljetusalasta 
  • Olet kiinnostunut moottoriajoneuvoista
  • Sinua kiinnostaa erityisesti jokin seuraavista: tiimityö, järjestelmällisyys, kestävä kehitys

Näin haet

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Kerro hakemuksessasi miksi halut Scanialle TET-harjoitteluun sekä mille viikolle toivot TET-viikkoasi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti