Skip to main content

TET-harjoittelu LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE, 1–2 TET-paikkaa  

Sijainti: Yliopistonkatu 36, 53850 Lappeenranta 

Harjoittelun ajankohta: Viikot 44–50, harjoittelun pituus on 1–2 viikkoa tai pidempi 

Työaika: 9–15 tai 10–16, sovitaan erikseen harjoittelijan kanssa 

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain  

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa? Työskentely tapahtuu opiskelijakunta KOEn toimistolla sekä osin LAB-ammattikorkeakoulun & LUT-yliopiston tiloissa Skinnarilan kampuksella. 

Kieli: Suomi (auttavalla suomella sekä muuten englannilla voi myös toimia)

Tervetuloa TET-harjoitteluun LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakuntaan!   

TET-harjoittelija voi auttaa henkilökuntaa tekemällä avustavia toimistotehtäviä (esim. aakkostamista tai tulostamista), auttamalla varaston inventaarion kanssa tai esimerkiksi kantamalla kevyitä esineitä. Tehtäviin kuuluu myös luovempaa osuutta kuten askartelua ja yhdessä ideoimista sosiaalisen median materiaaleja varten.  Ideoimisen lisäksi harjoittelijalla on mahdollisuus päästä auttamaan erilaisten juoksevien tehtävien avulla tapahtumien järjestämisessä. Näitä ovat esim.  julisteiden ja muun viestintämateriaalin jakamista kampuksen ilmoitustauluille sekä tapahtumatarvikkeiden järjestelyä ja pakkaamista. Työtehtävät ovat osittain itsenäisesti toteutettavissa, mutta sisältävät myös tiimityöskentelyä.

Mikä on opiskelijakunta KOE?    

Opiskelijakunta KOEssa haluamme tehdä opiskelijoiden opiskeluajasta heidän elämänsä parasta aikaa.  Valvomme kaikkien LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelevien etuja sekä opetuksen laatua. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin heitä koskevassa päätöksenteossa.  Lisäksi opiskelijatutorimme auttavat uusia opiskelijoita saamaan opintoihin sujuvan alun ja erilaiset tapahtumamme sekä vapaa-ajan toimintamme tuovat sopivaa vastapainoa opiskeluiden ohelle.

Opiskelijakunta KOE voisi olla sinulle oikea paikka, jos:     

  • Olet kiinnostunut monipuolisista sekä vaihtelevista työtehtävistä 

  • Olet kiinnostunut sosiaaliseen median hyödyntämisestä sekä toimistotyöstä 

  • Sinua kiinnostaa erityisesti jokin seuraavista: järjestelmällisyys, luovuus, tiimityö, käsillä tekeminen, viestintä

Näin haet    

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]. Kerro hakemuksessasi ainakin miksi haet meille TET-harjoitteluun sekä mihin ajankohtaan toivot TET-harjoittelua.  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti