Skip to main content

TET-harjoittelu Brasserie & Bar Fondis, 1-2 TET-paikka     

Sijainti: Hovioikeudenpuistikko 15, 65100 Vaasa 

Harjoittelun ajankohta: Kaikki viikot ovat mahdollisia, harjoittelun kesto on 1-2 viikkoa tai pidempi.  

Työaika: 10-16 

Ovatko työtilat esteettömät: Ei, tilassa on portaita 

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa? TET-harjoittelija toimii pääsääntöisesti ravintolan salissa lounasapuna, joten erillisiä hygienia osaamiskortteja tms. emme vaadi. Työvaatetus: tummat siistit housut/farkut, hyvät kengät, (musta kauluspaita). Meiltä löytyy jonkin verran työpaitoja lainaksi tarvittaessa. Jos harjoittelijalla on oma paita sen käyttäminen on mahdollista. Kenkien suhteen kannattaa olla tarkkana, työkenkien pohjan tulisi olla luistamatonta materiaalia, jotta välttyisi mahdollisilta liukastumisilta työpäivän aikana.

Kieli: Suomi/Ruotsi/Englanti

Mikä on Brasserie & Bar Fondis? 

Brasserie & Bar Fondis on ravintola-alan yritys, joka tarjoaa monipuolisesti lounasta sekä a la cartea. TET-harjoittelijan työpäivä on normaalisti 10-16. Toimitilat sijaitsevat aivan Vaasan keskustassa torin vieressä. Meille on helppo kulkuyhteys esim. linja-autolla. Meillä on laajaa kokemusta harjoittelijoiden ohjaamisesta, joten tulet varmasti viihtymään kanssamme. 

Tervetuloa TET-viikolle Brasserie & Bar Fondikseen! 

TET-harjoittelijana tehtäviisi kuuluu avustavat lounaan tehtävät. Näitä ovat lounasbuffetin täyttö, ravintolan salin puhtaanapito sekä asiakaspalvelu.  Ravintolassa TET-harjoittelussa oppii muun muassa ajattelemaan sekä tekemään monia asioita päällekkäin ja samaan aikaan olemaan hymyilevä ja iloinen asiakaspalvelija.

Brasserie & Bar Fondis voisi olla sinulle oikea paikka, jos:      

  • Olet kiinnostunut oppimaan uutta asiakaspalvelusta ja ihmisten parissa työskentelemisestä  
  • Haluat päästä näkemään ravintolan arkea  
  • Sinua kiinnostaa erityisesti jokin seuraavista: asiakaspalvelu, tiimityö tai järjestelmällisyys

Näin haet     

Avoimen hakemuksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Hakemuksesta tulisi käydä ilmi, milloin TET-harjoittelu alkaa ja sen kesto, sekä lyhyt kertomus hakijasta.    

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti