Skip to main content

TET-harjoittelu HKScan Finland Oy, 6 paikkaa/viikko 

Sijainti: Väinö Tannerin tie 1, 01510 Vantaa 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: viikko 21. Harjoittelun pituus on 1 viikko. 

Työaika: 09:00–15:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Ei 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Huomoitava, että toimitilat eivät ole esteettömiä. 

Kieli: Suomi

Mikä on HKScan Finland Oy? 

110 vuoden kokemuksella me HKScanissa teemme elämästä maistuvampaa – tänään ja huomenna. Strateginen tavoitteemme on kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Kotimarkkinoitamme ovat Suomi, Ruotsi ja Tanska, missä noin 5400 ammattilaistamme valmistaa vastuullista ja paikallisesti tuotettua ruokaa kuluttajien erilaisiin ruokahetkiin. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat HK®, Kariniemen®, Via® Scan®, Pärsons® ja Rose®. Kehitämme ilmastoystävällisempää tapaa tuottaa ruokaa. Pörssilistatun HKScanin jatkuvien toimintojen liikevaihto vuonna 2022 oli yli 1,8 miljardia euroa. Lue lisää osoitteesta: www.hkscan.com

Työtehtävät 

Tiedätkö mitä tuotekehittäjän työhön kuuluu? Tai oletko koskaan miettinyt, kuinka laborantti varmistaa elintarvikkeen laadun tai mitä palkkahallinto oikein tarkoittaa? TET-viikon aikana pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin ja työntekijöihin, jotka rakentavat yhdessä monipuolista ruokataloa ja sen maistuvia tuotteita.

HKScan Finland Oy voisi olla sinulle oikea paikka, jos tunnistat itsesi kuvailusta:  

TET-viikko HKScanilla sopii ennakkoluulottomille ja aktiivisille nuorille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan, miten kuluttajien moninaisiin ruokahetkiin luodaan maistuvia makuelämyksiä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti