Skip to main content

TET-harjoittelu Take the Cake - MBakeryn kahvila, 1 paikka/viikko 

Sijainti: Myllynkatu 1, as 2320, 21280, Raisio 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: Kaikki viikot ovat sopivia, Syksy 2024: Kaikki viikot ovat sopivia. Harjoittelun pituus on 1-2 päivää, 1–2 viikkoa tai yli 2 viikkoa 

Työaika: 09:00–15:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain, Tilat ovat pienet ja kapeat käytävät. 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Työpisteessämme tarvitset siistit ja ehjät housut, sekä mahdollisen t-paidan. Suosi tummia ja yksivärisiä, printittömiä vaatteita. Tarvitset myös hyvät sisäkengät, jotka eivät ole liukkaat (ei siis crocseja). Huomioithan että jos toiveenasi on päästä valmistamaan tuotteita, tarvitset sitä varten hygieniapassin. 

Kieli: Suomi, mutta myös englannin ja ruotsin kielet ovat hyödyllisiä. 

Mikä on Take the Cake - MBakeryn kahvila? 

Take the Cake on turkulaisen MBakeryn kahvila, ja se sijaitsee kauppakeskus Myllyssä, Raisiossa. Toimipisteemme on toiminut vuodesta 2015. Valikoimastamme löytyy kakkuja ja leivoksia, pullaa, täytettyjä leipiä ja patonkeja, suolaisia piirakoita, jäätelöä, suklaata ja paljon muuta. Panostamme erityisesti kahvin valmistukseen. 

Työtehtävät 

Pääset tutustumaan pienkahvilan toimintaan mahdollisimman kattavasti, omien mielenkiinnon kohteitasi huomioon ottaen. Työtehtäväsi voivat mm liittyä kahvilan ylläpitoon, tuotteiden valmistukseen, asiakaspalveluun, erikoiskahvien valmistukseen tai markkinointiin. Kahvilan ylläpidossa esimerkiksi täytämme hyllyjä, siivoamme ja käymme läpi kierrätyksen ja energiatehokkaan ajattelun mallia kahvilatyössä. Tuotteiden valmistuksessa pääsee täyttämään leipiä, ja kokeilemaan reseptejä, asiakaspalvelussa kassan käyttöä, asiakkaan vastaanottoa ja palvelua. Erikoiskahvien valmistuksessa voimme tutustua eri kahviresepteihin, kokeilla juomien valmistusta ja harjoitella maidonvaahdotusta. Markkinoinnissa taas voimme miettiä millainen markkinointi olisi kiinnostavaa, ja luoda sisältöä sosiaalisen median kanaviimme. 

Take the Cake - MBakeryn kahvila voisi olla sinulle oikea paikka, jos sinua kiinnostaa: 

Kahvila- ja ravintola-ala, myynti- ja markkinointi, tai ihan vaan itsesi haastaminen ja uusien kokemusten ja rohkeuden kerääminen.   

Näin haet 

Käymällä paikan päällä ja lähettämällä sähköpostia Miralle osoitteeseen [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti