Skip to main content

TET-harjoittelu, Redi

TET work practice weeks are for students in Finnish comprehensive schools and compulsory education-aged youth. During the TET work practice weeks, youth under 18 years old have an opportunity to get to learn about work life.

TET-harjoittelu Classic Pizza Redi, 1 TET-paikka/viikko 

Sijainti: Hermannin Rantatie 5 A, 00580 Helsinki  

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: Kaikki viikot ovat sopivia. Harjoittelun pituus on sovittavissa, se voi olla esimerkiksi 1-2 päivää, 1–2 viikkoa tai pidempi.  

Työaika sijoittuu välille 10:30–20.00  

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain  

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Omat umpinaiset työkengät millä jaksaa seistä ja tummat housut (ei jumppatrikoita), pitkät hiukset kiinni, roikkuvat korut pois. Harjoittelupaikasta saa työpaidan. Ravintolan keittiössä työkielenä saattaa olla englanti. 

Kieli: Suomi, englanti 

Mikä on Classic Pizza? 

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, jatkuvasti uudistuva pizzaravintola. Emme ole pelkkä pizzeria, vaan tarjoamme kokonaiselämyksen: Viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen. Lupauksemme on alusta asti olla se parempi pizzaravintola, johon asiakkaamme palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä. 

Työtehtävät 

Classic pizzassa pääsee harjoittelemaan pizzan valmistamista ja asiakkailta tilausten vastaanottamista. Lisäksi työtehtäviin kuuluu ravintolan siisteyden ylläpitoa ja tiskaamista.  

Classic Pizza Redi voisi sopia sinulle, jos tunnistat itsesi kuvailusta:  

TET-harjoitteluun sopii reipas henkilö, joka viihtyy sosiaalisessa ympäristössä.  

Näin haet 

Hae TET-paikkaa lähettämällä sähköpostia ravintolapäällikön sähköpostiosoitteeseen [email protected]. Otsikoi viestisi Hakemus TET-harjoitteluun ja esittele viestissä itsesi ja kerro millä viikolla sinulla on TET-harjoittelu.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti