Skip to main content

Tietoliikenneasentajan apulainen

Haemme nyt tietoliikenneasentajan apulaista joustavaan ja huumorintajuiseen työyhteisöön! Mikäli työ mukavassa porukassa valokuidun asennusta tehdessä kiinnostaa, niin jatka lukemista ja hae jo heti tänään!

Haemme nyt asiakkaallemme TIETOLIIKENNEASENTAJAN APULAISTA joustavaan ja huumorintajuiseen työyhteisöön! Mikäli työ mukavassa työporukassa valokuidun asennusta tehdessä kiinnostaa, niin jatka lukemista ja hae heti jo tänään!

Toimeksiantajan työyhteisö koostuu alan parhaista ammattilaisista ja ammattitaidosta. Palvelukentän laajentuessa yritys on kasvanut 10 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, joka toimii yhteistyössä alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa Kaakonkulman alueella, muun muassa Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa sekä Päijät-Hämeessä.

Eduksesi katsotaan aikaisempi työkokemus sähköalan parissa tai sähkö- tai maanrakennus alan tutkinto. Työkokemustakin rikkaampaa on rautainen asenne, sekä motivaatio työntekoon sillä työhön perehdytetään, ja työparina toimii ammattitaitoinen asentaja. 

Edellytämme valitulta työturvallisuuskorttia, sekä eduksesi katsotaan tieturva,- ja tulityökortti. Lisäksi tehtävässä vaaditaan suomen kielen taitoa. Työ on projektiluonteinen.

Tarjoamme sinulle työtä mahtavassa työyhteisössä sekä loistavan mahdollisuuden oppia sähköalalta lisää. Palkkaus sähköasennusalan tes-mukainen. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi. Liitä hakemukseesi myös CV!

Lisätietoa tehtävästä saat Amikon Saaralta p. 050 476 3558 tai [email protected].
Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan ripeästi!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tietoliikenneasentajan apulainen

Kymenlaakso
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti