Skip to main content

TIG-hitsaaja Mäntsälään

Kiinnostaako hitsaus ja haluaisit päästä kehittämään itseäsi työelämässä? Haemme nyt Rekola Oy Trolley Systems:lle Mäntsälään oppimiskykyistä ja työteliästä hitsaajaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Rekola Oy Trolley Systems on Mäntsälässä sijaitseva metallialan yritys, joka valmistaa pääasiassa tuotteita siivous- ja jätehuoltoalalle, kuten siivousvaunuja. Lisäksi yritys valmistaa mm. sairaaloissa käytettäviä instrumentti- ja huoltovaunuja.

Etsimme nyt Mäntsälässä sijaitsevaan tehtaaseen TIG-hitsauskokemusta omaavaa työntekijää, joka on valmis tekemään töitä reippaalla ja ahkeralla otteella sekä huolellisella ja tarkalla asenteella.

Töitä tehdään päivävuorossa ja tehtävät koostuvat vaihtelevien metalliosien hitsaamisesta, raaka-aineina pääosin ohutseinäputkea, peltiä ja lankaa. Katsomme eduksi mahdolliset hitsausluokat, mutta tähän tehtävään uskallat hakea ilman luokkiakin.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta TIG-hitsaamisesta joko koulutuksen, työn tai vapaa-ajan merkeissä. Myös MIG-hitsaustaito katsotaan eduksi. Tehtävään valitulle järjestetään asianmukainen perehdytys, joten emme odota sinun olevan valmis ammattilainen. Tärkeintä onkin oppimisen halu, asenne ja kiinnostus hitsaustehtäviä kohtaan.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja mielenkiintoisen hitsaajan tehtävän. Saat tehtävään erinomaisen perehdytyksen sekä tueksesi ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit.

Tehtäviin valitut henkilöt työllistyvät alkuun Barona Teollisuus Oy:n kirjoille määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä menestyminen avaa kuitenkin erinomaiset mahdollisuudet töiden jatkumiseen myös määräaikaisuuden jälkeen.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävään viipymättä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessasi millaista osaamista sinulta löytyy.

Hae paikkaa viimeistään 15.02.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: akseli.ala-sankola@barona.fi, 0504332896

Rekola Oy Trolley Systems

Rekola Oy Trolley Systems on metalli- ja siivousteknisen alan edelläkävijäyritys, jonka päätuotteita ovat siivous- ja jätehuoltovaunut. Jo vuodesta 1981 alkaen Rekola on kehittänyt Mäntsälässä omia räätälöityjä tuotteitaan, joiden lähtökohtana ovat asiakkaiden erityistarpeet ja -haasteet. Rekolan tuotteita käyttävät esimerkiksi sairaalat, koulut, julkiset tilat, hotellit, lentokentät sekä liike- ja asuinkiinteistöt ympäri Pohjois-Eurooppaa. Käytettävyys, vähemmän on enemmän -filosofia ja suomalais-skandinaavinen suunnittelu ovat kehitystyön inspiraation lähde. Rekolan kehittämä jäämävapaa Residue Free Cleaning (RFC) -siivousprosessi parantaa puhdistustuloksia, säästää ympäristöä, vähentää työntekijän fyysistä kuormitusta ja alentaa palveluntuottajan kustannuksia – kaikki tämä yksinkertaisilla muutoksilla toimintatavoissa.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TIG-hitsaaja Mäntsälään

Barona Teollisuus
Mäntsälä
Lahti
Sipoo
Järvenpää
Riihimäki
Hyvinkää
16300 Orimattila
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 08.02.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Lahti
Barona Teollisuus
Janakkala
Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Kurikka
Barona Teollisuus
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti