Skip to main content

Tiiminvetäjä / Eltel

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Eltel on sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa, jonka työ elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Eltelin toiminta ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja heillä on vastuu ja mahdollisuus osaltaan tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Eltelissä on noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihto vuonna 2021 oli 813 miljoonaa euroa. Eltelin osake on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Lisätietoja Eltelistä saat sivuilta www.eltelnetworks.fi

Jos haluat osaksi alan kehityksen etujoukkoja, jossa tekemistä riittää tulevillekin vuosikymmenille, olisitko Eltelin tuleva

Tiiminvetäjä

ja tulisit vastaamaan sähköasemien ja teollisuuden pääsähkönjakelun kunnossapidon sekä vianhoidon operatiivisesta toteutuksesta Pohjois-Suomen alueella?

Tiiminvetäjänä vastaat resurssitarpeiden arvioinnista ja töiden organisoinnista sekä koordinoit yhteistyötä nimettyjen asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa hyvässä yhteistyössä. Pidät toimillasi huolen siitä, että tiimisi projektit sujuvat, oli kyse sitten taloudesta, aikataulusta, laadusta tai turvallisuudesta; raportointia ja laskutusta unohtamatta. Tukenasi toimivat liiketoiminta-alueen muut tiiminvetäjät ja teet sujuvaa yhteistyötä myös tarjouslaskennan, hankinnan ja muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tiiminvetäjänä johdat ja kehität aktiivisesti tiimisi toimintaa. Sinulle raportoi noin 10 asentajaa ja koestajaa, joiden suorana esihenkilönä toimit. Tiimisi toteuttaa kunnossapidon ja vianhoidon projekteja sähkönsiirto- ja jakeluverkkoyhtiöille, tuuli- ja aurinkopuistoille sekä teollisuusalan yrityksille pääosin Kainuun alueella.

Toimipaikkasi sijaitsee Eltelin Kajaanin toimipisteellä, jossa tiimisi toivoo näkevänsä sinua useampana päivänä viikossa. Tehtävässä raportoit Eltelin Teollisuus, pohjoinen – tiimipäällikölle.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva sähkötekninen koulutus tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Arvostamme aiempaa kokemustasi sähköasemien rakentamisen tai ylläpitotöiden parista sekä esimiestehtävistä. Tätä kokemusta tärkeämpänä pidämme kuitenkin sitä, että sinulta löytyy aito tahtotila kehittää ja kehittyä, toimia asiakaslähtöisesti ja menestyä yhdessä tiimisi kanssa. S1 -pätevyys on eduksesi, muttei ehdoton edellytys työssä suoriutumiseen. Sujuvan suomenkielentaidon lisäksi pärjäät myös tietotekniikan kanssa. Englannin kielen taito on eduksi, muttei välttämätön tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Henkilönä olet positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen persoona, jolla on kyky ylläpitää projekteissaan vahva tuloksenteon tahtotila. Vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, asioiden läpivientikyky sekä tulosvastuullinen ajattelu ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä onnistumiseksi. Ymmärrät asiakastyytyväisyyden tärkeyden ja haluatkin, että hommat tulevat kerralla kunnolla tehtyä – olethan osa tiimiä, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on olla alan paras Suomessa.

Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/3OfLCRP

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai [email protected]

Compass Human Resources Group on toiminut vuodesta 1982. Olemme kansainvälinen organisaatio, jolla on toimipisteet Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa ja Iso-Britanniassa. Erityisosaamistamme ovat johdon suorahaku ja rekrytointi .

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti