Skip to main content

Tiiminvetäjä Jula

Oletko kaupan alan osaaja ja omimmillasi ihmisten johtamisessa? Sykkiikö sydämesi uuden mahdollisuuden edessä? Olisitko sinä Julan uusi tiiminvetäjä? Suomessa uusi tavarataloketju Jula avataan Lohjalle alkuvuodesta 2024– tule kanssamme huipputiimiin, rakentamaan uutta ja olemaan osa Suomen Julan menestystarinaa!

Haemme Julan uuteen tavarataloon Lohjalle kahta vakituista kokoaikaista työntekijää tiiminvetäjäksi tukemaan myymäläpäällikköä ja apulaismyymäläpäällikköä käytännön työssä. Perehdytysjakson jälkeen alkaa myymälän rakentaminen – ja tähän hommaan tarvitaan mukaan jokaisen työntekijän arvokas työpanos.

Millainen on Julan tiiminvetäjän työnkuva?

Julan tiiminvetäjän työnkuvaan kuuluu monipuolisesti myyjän tehtäviä kuten asiakaspalvelua, myyntiä, kassatyötä sekä hyllyttämistä. Tiiminvetäjänä tehtävänäsi on varmistaa myymälän arjen sujuvuus, ohjata ja tukea myyjiä käytännön työssä sekä ratkoa mahdollisia ongelmatilanteita. Tiiminvetäjä ohjaa päivittäistä toimintaa myymälässä - ei esihenkilövastuuta. Julan tuotevalikoimaan kuuluu kattava määrä tuotteita, joten tässä työssä pääset myös rakentamaan erilaisia kampanjoita, toteuttamaan tuotteiden esillepanoa ja kartuttamaan omaa tuotetietoisuuttasi.

Tiiminvetäjä kuuluu myymälän johtoryhmään yhdessä myymälä- ja apulaismyymäläpäällikön kanssa ja hänellä on tärkeä rooli työpaikan arjen ja vuorojen sujuvuuden varmistamisessa. Tämä työ sopii sinulle, mikäli olet valmis toimimaan esimerkkinä muille työntekijöille, pystyt hallitsemaan isoja kokonaisuuksia huomioiden pienemmätkin yksityiskohdat eikä hymysi hyydy kiireen tai paineen keskellä.

Tavaratalo on auki viikon jokaisena päivänä, joten olethan valmis työskentelemään kaikkina myymälän aukioloaikoina.

Minkälaista työystävää etsimme iloiseen joukkoomme?

Tiiminvetäjäksi Julaan sopii positiivinen, helposti lähestyttävä ja ahkera henkilö, jolla on valmiudet ottaa vetovastuuta tavaratalon arjen sujuvuudesta sekä muiden työntekijöiden tukemisesta. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokemusta kaupanalalta tai tiiminvetäjän tai vastaavan tehtävistä. Kaupan alan koulutus ja/tai mahdollinen tuoteosaaminen Julan tuotevalikoimaan liittyen katsotaan hakijan eduksi. Pystythän myös palvelemaan asiakkaita sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Mitä Jula tarjoaa sinulle?

Jula tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Julan ensimmäistä Suomessa sijaitsevaa yksikköä alusta alkaen ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Saat tueksesi rennon ja luottamuksellisen työporukan, jossa jokaisella on mahdollisuus kehittyä ja loistaa työssään. Meille on tärkeää, että työntekijät nauttivat työstään ja meille kaikki on mahdollista, kun tähtäämme yhdessä korkeammalle.

Tarjoamme sinulle myös:

  • Monipuoliset työtehtävät
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
  • Hyvän henkilökunta-alennuksen, liikuntaedun sekä kattavan työterveyden
  • Loistavan tiimin antamaan tukea ja palautetta työssäsi – Julalla on töissä mahtavia tyyppejä ja vastassasi on kansainvälinen yhteisö.
  • Rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin.

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetäthän meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian!

Hae paikkaa viimeistään 07.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin. Yksinkertainen arki, aktiivinen ja nautinnollinen elämä sekä yhdessä tekemisen voima. Näistä on Jula tehty. Uskomme, että yhdessä voimme luoda juuri sinun näköisesi elämän!

Toiminta alkoi Ruotsissa 1979 suomalaisillekin tuttujen klapikoneiden parista. Siitä lähtien kasvu on ollut huimaa ja nyt Jula-perheen löytää niin Ruotsista, Norjasta, Puolasta sekä pian myös Suomesta!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiiminvetäjä Jula

Jula Finland Oy
Lohja
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Jula Finland Oy
Kerava
Jula Finland Oy
Hämeenlinna
Jula Finland Oy
Seinäjoki
Jula Finland Oy
Hämeenlinna
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti