Skip to main content

Vakinainen työsuhde

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Kulttuuripalvelukokonaisuus, Kaupunginmuseo

Työavain: KUVA-01-21-23
Haku Päättyy: 02.06.2023 klo 16:00
Palkka: 3481,22 e/kk + mahd. lisät
Palvelussuhde: 14.8.2023
Työpaikan osoite: Aleksanterinkatu 16, 00170

Helsingin kaupunginmuseo kuuluu Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan kultuuripalveluihin. Museon tavoitteena on tarjota monipuolisia ja vaikuttavia palveluita, jotka tuovat Helsingin historian ja kulttuuriperinnön lähelle kaupunkilaisten arkea. Asiakkaan kohtaaminen ja myynti -tiimi vastaa museon viiden toimipisteen asiakaspalvelusta sekä museokaupasta ja tilavuokraustoiminnasta.

Haemme museon yleisöpalvelut-yksikköön kokenutta ja näkemyksellistä tiimivastaavaa Asiakkaan kohtaaminen ja myynti -tiimiin vakinaiseen työsuhteeseen 14.8.2023 alkaen. Tiimivastaava johtaa museon asiakaspalvelun kehittämistä ja toimii tiimin esihenkilönä. Hän vastaa myös museon asiakaspalvelun tuntityöntekijöiden työjohdollisista tehtävistä. Tiimivastaavan työhön kuuluu erityisesti asiakastiedon keräämisen ja hyödyntämisen organisointi. Tiimivastaava kehittää museon myyntityötä yhdessä yleisöpalvelut-yksikön päällikön kanssa. Tiimivastaava osallistuu museon johtoryhmän työskentelyyn sekä kulttuuripalvelujen ja toimialan yhteisiin kehittämishankkeisiin.

Tehtävän vaatimuksina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen, ruotsin ja englannin kielen taito. Lisäksi tehtävässä edellytetään kokemusta asiakaspalvelutyön johtamisesta ja esihenkilötyöstä museossa tai vastaavassa kulttuurilaitoksessa, monipuolista osaamista asiakastiedon hyödyntämisessä sekä hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikointitaitoja. Hakijan eduiksi luetaan näkemys museon asiakaspalvelutyön kehittämisestä ja kokemus myyntityön johtamisesta tai kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Hae tehtävää helsinkirekry.fi-sivuston kautta 2.6. mennessä!

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Yleisöpalvelupäällikkö Jari Harju, 0403347017 (16.5. klo 10-11, 23.5. klo 14-15, 29.5. klo 14-15) tai [email protected] (29.5. saakka)

Lisätietoa
www.helsinginkaupunginmuseo.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiimivastaava

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 26.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti