Skip to main content

Tiimivastaava, Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Etsitkö uutta askelta urallesi? Haluatko laajentaa osaamistasi ja saada kokemusta esihenkilönä toimimisesta?

Haemme nyt Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmeen tiimivastaavaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue alta lisää ja hae mukaan helposti vastaamalla muutamaan monivalintakysymykseen!

Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi työpaikkana

Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmi on pieni ja kodikas 28-paikkainen yksikkö, joka tarjoaa lämminhenkistä ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille. Yksikössä on käytössä kodikkaat ja toimivat tilat, jossa vietetään yhteistä aikaa luonnon rauhassa.

Kiihtelysvaaran Helmessä sinua odottaa ammattitaitoinen, sitoutunut ja yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka yhteisenä tavoitteena on varmistaa asukkaille onnellinen ja arvokas arki kuntouttavaa työotetta hyödyntäen.

Työpäiväsi tiimivastaavana Kiihtelysvaaran Helmessä

Tiimivastaavana toimit asiantuntijana muulle tiimille ja vastaat yksikkösi asukkaiden hoidosta sekä toiminnan kehittämisestä yhdessä yksikönpäällikön ja muun henkilökunnan kanssa. Toimit talon hengen luojana ja kannustat työntekijöitä tiimityöhön sekä avustat yksikönpäällikköä yksikön arjen organisoinnissa.  Tiimivastaavan tehtävässä pääset hyödyntämään ammatillista osaamistasi ja saat lisäksi arvokasta kokemusta johtamisesta sekä yksikön toiminnan kehittämisestä.

Tehtävä on vakituinen ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkiaamuisin tai 2-vuorotyönä toiveesi huomioiden. Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

Palkka

Noudatamme palkkauksessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk.

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). 
  • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
  • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Mentra by SATS -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. 
  • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulta löytyy sosiaali- ja terveysalan tutkinto (esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi tai geronomi), tartuntatautilainmukainen rokotussuoja, hygieniapassi ja kiinnostusta ikäihmisten parissa toimimiseen - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

  Jätä hakemuksesi helposti linkin kautta 31.3.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

  Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa mielellään vs. yksikönpäällikkö Eija Lackman, 050 347 1748, [email protected].

  Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

  Hoivakoti Kiihtelysvaaran Helmen toimintaan ja työyhteisöön pääset tutustumaan tästä.

  Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

  Esperi Care vaikuttavuus

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Esperi Care

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti