Skip to main content

Tiimivastaava, Koti Pajusirkku

Hei sairaanhoitaja tai lähihoitaja! Haluatko edetä urallasi ja kehittää esihenkilötaitojasi? Oletko toimeen tarttuva ja kehittämismyönteinen hoitaja jota etsimme?

Etsimme nyt Koti Pajusirkkuun tiimivastaavaa perhevapaan sijaisuuteen kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Lukaise alta, mitä me tarjoamme sinulle ja hae helposti!

Koti Pajusirkku työpaikkana

Koti Pajusirkku on vuonna 2018 käynnistynyt pienyksikkö, joka tarjoaa asumispalveluita viidelletoista kehitysvammaiselle asukkaalle. Pajusirkku on turvallinen ja lämminhenkinen koti, jossa jokaisella asukkaalla on oikeus ilmaista itseään. Yksikkömme sijaitsee lähellä Turun keskustaa, hyvin kulkuyhteyksien päässä. Käytössämme on modernit ja tilavat tilat, jossa on helppo pitää yhteisiä viriketuokioita.

Työilmapiiri on hyvä ja iloinen naurun helinä raikuu käytävillämme. Päivittäiset viriketuokiot suunnitellaan yhdessä asukkaittemme kanssa ja toisinaan kotimme käytävillä leijailee vastaleivotun pullan ja leivän tuoksu. Lue tästä mitä kesätyöntekijämme kertoo omasta ajastaan meillä.

Monipuolinen ja palkitseva työnkuva

Tiimivastaavana tehtäviisi kuuluu asukastyön ja kentän päivittäisen organisoinnin tehtävien lisäksi asukaskirjausten seurantaa sekä henkilöstön tukemista hoitotyön toteuttamisessa. Osallistut osaltasi asukkaiden perushoidon toteuttamiseen sekä arjen sujuvuuden varmistamiseen. Esihenkilön ollessa poissa tehtäviisi voi kuulua myös listasuunnittelua, tuntitoteutumien vientiä Titaniaan ja palkkojen hyväksyntää sekä muuta asiaan kuuluvaa.

Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu myös lääkärin kierrot, lääkehoidon kokonaisvastuu, lääkehoitosuunnitelman päivitys, lääkehoidon perehdytys sekä Skhole- tenttien valvonta sekä muita sairaanhoidollisia tehtäviä.

Työaika on pääosin arkisin 7-15 mutta välillä tarvitsemme sinua myös illassa/ yössä tai viikonlopussa. 

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta jonka lisäksi palkkaan sisältyy tiimivastaavan tehtävään kuuluva tehtäväkohtainen lisä joka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti. Keskustelemme tästä tarkemmin yhdessä! Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen. Kesto 10.4.2023-21.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Tiimisairaanhoitajamme perehdyttää sinut tehtäviisi.

Sopisitko sinä joukkoomme?

Etsimme ensisijaisesti sairaanhoitajaa tai jo tiimivastaavana toiminutta kokenutta lähihoitajaa.

Sinulta edellytämme soveltuvan tutkinnon lisäksi voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta (Love), hygieniapassia sekä aikaisempaa työkokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta. Toivomme, että omaat hihat käärivän asenteen ja kohtaat muut ihmiset lämmöllä ja ystävällisyydellä.

    Mitä me tarjoamme sinulle? 

    • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta.
    • Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. 
    • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 
    • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

    Mikäli sinulla on lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut tehtävästä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! 

    Juttelen mielelläni lisää kanssasi työskentelystä meillä, joten jätäthän hakemuksesi helposti linkin kautta (5.4. mennessä) tai olethan minuun suoraan yhteydessä yksikönpäällikkö Kirsi Kanerva, puh. 050 472 5519 [email protected]

    Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy!

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Koti Pajusirkun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Tiimivastaava, Koti Pajusirkku

    Turku
    Määräaikainen ja projektityö

    Julkaistu 06.04.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti