Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Helmikartano

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö tehtävää, jossa pääset kerryttämään kokemusta esihenkilönä toimimisesta? Haluatko päästä mukaan kehittämään ikäihmisten yksikön toimintaa?

Haemme nyt Hoivakoti Helmikartanoon tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue alta lisää ja hae helposti mukaan!

Millaista meillä on työskennellä? 

Hoivakoti Helmikartano tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ikäihmisille Joensuussa. Hoivakodissa on yhteensä 31 asukaspaikkaa, jotka on jaettu kahteen pienempään ryhmäkotiin Pikkuhelmeen ja Rantahelmeen. Hoivakoti Helmikartanossa työtä tehdään asukaslähtöisesti, jokaisen asukkaan yksikölliset tarpeet ja kiinnostuksen kohteet huomioiden. Viriketoiminta, elämänmakuinen arki sekä hyvän mielen tuottaminen asukkaille ja työkavereille kuuluvat jokapäiväiseen päivärytmiin.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_helmikartano

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toimit tärkeässä ja vastuullisessa roolissa tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana sekä olet perillä asukkaiden asioista ja tuet heidän toimintakykyään. Vastaat lääkehoidosta, teet tiivistä yhteistyötä lääkärin, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä osallistut hoitotyön kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Tärkeimpänä työtehtävänäsi on pitää huolta tiimistämme ja toimia yksikönpäällikön työparina. Pääset vaikuttamaan myös itse työnkuvaasi ja räätälöimme tehtävää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Palkka

  Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tehtäväkohtaista lisää 150€/kk sekä määräaikaisesti yksikkökohtaista lisää 105,67€/kk.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

   Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Virpi Kettunen, 050 562 9380, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut!

    Tutustu Hoivakoti Helmikartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Helmikartano

    Joensuu
    Joensuu
    Vakituinen
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 01.12.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti