Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Iiris

Hei sairaanhoitaja! Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiiminvetäjän roolissa?

Haemme nyt Hoivakoti Iirikseen sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä!

Hoivakoti Iiris työpaikkana

Hoivakoti Iiris on lämminhenkinen 30 ikäihmisen koti Nokialla. Meille tärkeää on mukava arki, jossa on mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä. Meillä ulkoillaan paljon ja kodistamme löytyy myös kuntohuone sekä fysioterapeutin palvelut. Iiriksessä voit vaikuttaa arkesi sujuvuuteen ja jokaista kunnioitetaan osana työyhteisöä.

    Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

    Tiimivastaava-sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toimit tärkeässä ja vastuullisessa roolissa tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana. Osallistut arjen hoitotyöhön ja sinulle kuuluu päävastuu lääkehoidosta ja asukkaiden toimintakyvyn arvioimisesta yhdessä moniammatillisen tiimin ja hoivakodin toisten sairaanhoitajien kanssa. Luot hyvää tiimihenkeä työyhteisöön ja toimit tarvittaessa yksikönjohtajan sijaisena.

    • Tehtävä on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti arkisin tehtävää päivätyötä, mutta halutessasi voit tehdä myös ilta- ja viikonloppuvuoroja. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

    Palkka:

    Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrybonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

    Mitä me tarjoamme sinulle?

    Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Meillä saat olla oma itsesi ja voit käyttää omaa luovuuttasi ja osaamistasi arjen haasteissa.

    Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. Pääset lisäksi osallistumaan myös muihin koulutuksiin ja työhyvinvointitapahtumiin.

    Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

    Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja sekä hygieniapassi ja olet kiinnostunut meillä työskentelystä - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

    Hae tehtävää 26.3. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopivat henkilöt tehtäviin löytyvät.

    Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Essi Terho, 050-5678697, [email protected].

    Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

    Tutustu Hoivakoti Iiriksen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Iiris

    37100 Nokia
    Vakituinen
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 27.03.2023

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti