Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Jänismäki

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö uutta askelta urallesi? Haluatko saada kokemusta esihenkilötyöstä?

Haemme nyt Hoivakoti Jänismäkeen tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä? 

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Jänismäki tarjoaa ikääntyneille asumispalvelua ja ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä sekä kodinomaisessa ympäristössä Espoossa. Meillä sinua odottaa avoin ja positiivinen työyhteisö, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja vaikuttaa oman työnsä sisältöön. Kuunteleva ja lämminhenkinen esihenkilösi on läsnä arjessa ja ottaa huomioon yksikölliset toiveesi. Iloa päivään tuo ihanat työkaverit ja asukkaat!

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä 

Tiimivastaava-sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu vastata yksikön sairaanhoidollisten asioiden toteutumisesta sekä lääkehoidosta. Lisäksi toimit tarvittaessa yksikönjohtajan sijaisena sekä työparina arjen hoitotyön organisoinnissa ja laadukkaan palvelun toteutumisen varmistamisessa. Teet tiivistä yhteistyötä lääkärin, omaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi osallistut arjen hoitotyöhön ja asukkaiden toimintakyvyn arvioimiseen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi. 

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Tehtävässä edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä, mutta otamme työvuorosuunnittelussa huomioon myös jokaisen yksilölliset toiveet. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

   Palkka

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrytointibonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta. Meillä voit opiskella esim. lähiesimiestyön ammattitutkinnon oppisopimuksella.

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 29.2. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelukoti Kivipuiston yksikönjohtaja Mervi Luukkonen, puhelimitse 050-3258165 tai sähköpostitse [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan hakemukset hakijoilta, jotka asuvat jo Suomessa. We only process applications from applicants, who are already living in Finland.

     Tutustu Hoivakoti Jänismäen toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Jänismäki

     Espoo
     Espoo
     Vakituinen
     Alempi korkeakoulututkinto

     Julkaistu 01.03.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti