Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Mieslahti

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö tehtävää, jossa pääset kerryttämään kokemusta esihenkilönä toimimisesta? Haluatko hyödyntää asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa?

Haemme nyt Hoivakoti Mieslahteen tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Hoivakoti Mieslahti on pieni ja viihtyisä ikäihmisten palvelutalo, Paltamossa. Mieslahdessa sinua odottavat lämminhenkiset, huumorintajuiset ja asiansa osaavat työkaverit, jotka mielellään kehittävät hoivakodin arkea yhdessä, ja muistavat auttaa ja huomioida työkaveria arjen keskellä. Yhdessä Mieslahden yhteen hiileen puhaltavan tiimin kanssa luomme ikäihmisille onnellista ja elämänmakuista arkea asukkaan.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa: @esperi_mieslahti

  Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

  Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toimit tärkeässä ja vastuullisessa roolissa tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana sekä olet perillä asukkaiden asioista ja tuet heidän toimintakykyään. Vastaat lääkehoidosta, teet tiivistä yhteistyötä lääkärin, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä osallistut hoitotyön kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Tärkeimpänä työtehtävänäsi on pitää huolta tiimistämme ja toimia yksikönpäällikön työparina.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. 

   • Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä arkisin. Työsuhde alkaa 11.12. tai sopimuksen mukaan!

    Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

    Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 150€/kk tehtäväkohtaista lisää sekä 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

     Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).

     Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

     Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

      Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

      Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

      Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Irene Rautiainen, puh. 0400 501 227, [email protected].

      Olisi ilo kohdata sinut!

      Tutustu Hoivakoti Mieslahden toimintaan ja työyhteisöön tästä.

      Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

      Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

      Esperi Care vaikuttavuus

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

      Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Esperi Care

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Mieslahti

      88300 Paltamo
      88300 Paltamo
      Vakituinen
      Alempi korkeakoulututkinto

      Julkaistu 01.12.2023

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti