Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Hoivakoti Vehkahovi

Hei sairaanhoitaja! Haluatko päästä hyödyntämään asiantuntijuuttasi ikäihmisten parissa? Haluatko edetä urallasi esihenkilötyöhön tai vahvistaa jo kertynyttä osaamistasi?

Haemme nyt Hoivakoti Vehkahoviin tiimivastaava-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen - lue alta lisää ja hae helposti linkin kautta!

Hoivakoti Vehkahovi työpaikkana

Hoivakoti Vehkahovi on kodinomainen, rauhallinen ja viihtyisä hoivakoti, joka tarjoaa kodin ikäihmisille Haminassa. Yksikössä on yhteensä 45 asukaspaikkaa, joista 15 on palveluasumisen paikkoja ja 30 tehostettuja paikkoja. Vehkahovissa on mukava työskennellä, koska yksikössä vallitsee rento ilmapiiri ja työsi tukena toimivat sitoutuneet ja mukavat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan.

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana Vehkahovissa

Tiimivastaavana työpäivääsi kuuluu sairaanhoidollisia tehtäviä kuten asukkaiden perushoitotyötä, lääkehoitoa ja viestintää eri sidosryhmien kanssa. Sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi organisoit yksikön arkea yhdessä yksikönjohtajan kanssa ja tarvittaessa toimit esihenkilösi sijaisena poissaolojen aikana. Kohtaat asukkaat lämmöllä ja ystävällisyydellä, puhallat tiimin kanssa yhteen hiileen ja kehität hoivakodin arkea niin, että se olisi asukkaille paras paikka elää ja työntekijöille työskennellä.

Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä arkisin (ilta-ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia toiveesi mukaan). Työsuhteen aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen kanssasi!

Palkka

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 2000€ rekrybonuksen (neljässä erässä 500€ 1kk, 6kk, 12kk ja 24kk jälkeen työsuhteen alkamisesta).

  Mitä me tarjoamme sinulle? 

  • Me tarjoamme sinulle hyvät edellytykset ammatilliselle kehittymiselle mm. koulutusten kautta (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus tai lähiesimiestyön ammattitutkinto). 
  • Tarjoamme sinulle monipuoliset uramahdollisuudet sekä tehtävänkuvan, jossa huomioidaan vahvasti osaamisesi ja ammatilliset kiinnostuksen kohteesi.
  • Työntekijänämme pääset hyödyntämään työterveyshuollon palveluita Mehiläiseltä, ja tuemme vapaa-aikaasi virike-edun, Elixia online training -palvelun ja Cityshopparin vaihtelevien etujen kautta. 
  • Otamme uudet työntekijät hyvin vastaan ja varmistamme sinulle hyvän perehdytyksen. 

  Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi? 

  Mikäli sinulla on sairaanhoitajan tutkinto, lääkehoidon koulutus, hygieniapassi ja tartuntatautilain mukainen rokotussuoja - haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää!

   Jätä hakemuksesi helposti 1.4.2023 mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

   Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Niina Korhonen, p. 050 911 1243/
   [email protected].

   Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

   Tutustu Hoivakoti Vehkahovin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Kurkkaa Instagramista @espericare ja millaista on olla #töissäesperillä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta. 

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti