Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Koti Kuurnan Kartanot

Omaatko hyvät organisointi- ja tiimityöskentelytaidot? Haluatko saada kokemusta lähiesihenkilönä toimimisesta?

Haemme nyt Koti Kuurnan Kartanoon tiimivastaavaa-sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Kuurnan Kartanot työpaikkana

Alkuun vähän tietoa meistä ja työskentelystä meillä. Koti Kuurnan Kartanot tarjoaa lämminhenkistä ja turvallista asumispalvelua kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Koti sijaitsee Kontiolahden Paiholassa, josta on hyvät linja-autoyhteydet Joensuuhun sekä Kontiolahden kirkonkylälle. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus syventyä MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja kartuttaa osaamistasi tai vahvistaa sitä entisestään. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon täältä.

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramissa @esperi_kuurnankartanot.

Työpäiväsi tiimivastaavan meillä

Tiimivastaava-sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Vastaat yksikön sairaanhoidollisten asioiden toteutumisesta sekä lääkehoidosta. Tiimivastaavana toimit tarvittaessa yksikönpäällikön Sakarin sijaisena sekä työparina arjen hoitotyön organisoinnissa ja laadukkaan palvelun toteutumisen varmistamisessa. 

Osallistut arjen hoito- ja ohjaustyöhön, ja asukkaiden toimintakyvyn arvioimiseen. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asukkaiden läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa edistääksesi asukkaiden kokonaisvaltaista hyvinvointiaan ja kuntoutumistaan. Huomiomme tehtäväkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

 • Tehtävä on kokoaikainen vakituinen ja työ on halutessasi päivätyötä tai 2- vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

Maksamme sinulle rekrytointibonuksen

Palkkauksessa noudatamme yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 1000€ rekrytointibonuksen (1kk:n työskentelyn jälkeen 500€ ja 6kk:n jälkeen toiset 500€).

  Tehtävässä edellytämme

  • sairaanhoitajan tutkintoa 
  • voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
  • B1-tason suomen kielen taitoa
  • katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä tai suuntautumisen kyseiseen osaamisalaan opinnoissa
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

  Toivomme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista mielenterveyden haasteista ja näiden vaikutuksista kuntoutujan elämään ja toimintakykyyn. 

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

     Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta. 

     Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyörä- ja työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

     Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!

     Jätä hakemuksesi 31.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään:  yksikönpäällikkö Sakari Hakkarainen, p. 050 565 1382, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

     Tutustu Koti Kuurnan Kartanon toimintaan ja työyhteisöön tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Koti Kuurnan Kartanot

     80710 Kontiolahti
     Vakituinen
     1 - 2 vuotta
     Alempi korkeakoulututkinto

     Julkaistu 18.07.2024

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Yrityksen koko: 
     Yli 1000 henkilöä
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti