Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Koti Omenapuu

Hei sairaanhoitaja! Kiinnostaisiko monipuolinen lähiesihenkilötyö mielenterveyskuntoutujien parissa? 

Haemme nyt Koti Omenapuuhun tiimivastaavaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti! 

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Omenapuu tarjoaa lämminhenkistä ja yksilöllistä asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Meillä Omenapuussa on tällä hetkellä 44 asukaspaikkaa kahdessa pienkerrostalossa Meri-Porissa aivan luonnonhelmassa. Työotteemme on kuntouttava ja asukaslähtöinen. Meidän työyhteisössä vallitsee avoin ja lämmin tunnelma sekä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä.

Tutustu meihin lisää Instagramissa @esperi_omenapuu.

Työpäiväsi tiimivastaavana meillä

Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Toimit tärkeässä ja vastuullisessa roolissa tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana sekä olet perillä asiakkaiden asioista ja tuet heidän toimintakykyään. Vastaat lääkehoidosta, teet tiivistä yhteistyötä lääkärin, omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä osallistut hoitotyön kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa.

Yllä olevien tehtävien lisäksi pidät huolta tiimistämme ja toimit yksikönpäällikön työparina. Työskentelemme MIELI-toipumisorientaation mukaisesti ja etsimme juuri sinua, joka sitoudut kehittämään tätä entistäkin vaikuttavammaksi. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon tästä.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, voimassa oleva lääkehoidon koulutus, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Katsomme eduksi ajokortin sekä aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa tehtävästä työstä.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

  Palkka

  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme tiimivastaavan tehtävässä maksetaan 150€/kk tehtäväkohtaista lisää.

  Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

  Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. lähiesihenkilötyö erikoisammattitutkinto).

  Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

  Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

  Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

   Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

   Jätä hakemuksesi 30.11. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

   Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönjohtaja Satu Kalliokoski, p. 050 468 9896, [email protected].

   Olisi ilo kohdata sinut!

   Tutustu Koti Omenapuun toimintaan ja työyhteisöön tästä.

   Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

   Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

   Esperi Care vaikuttavuus

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

   Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
   Upright data for Esperi Care

   Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

   Mikä vaikuttavuusprofiili?

   Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

   Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Koti Omenapuu

   Pori
   Vakituinen
   Ei työkokemusta
   Alempi korkeakoulututkinto

   Julkaistu 27.11.2023

   Yrityksen liikevaihto: 
   Yli 100 000 000 €
   Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti