Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Koti Vuokatti

Avaamme Vuokatin upeisiin maisemiin uuden kehitysvammaisten asumispalveluyksikön Koti Vuokatin maaliskuussa 2024.

Haemme nyt Koti Vuokattiin kehitysmyönteisiä tiimivastaavaa-sairaanhoitajaa rakentamaan itselleen omannäköistä työpaikkaa. Lue alta lisää ja hae helposti.

Millaista meillä on työskennellä?

Koti Vuokatissa on 16 ympärivuorokautisen palveluasumisen asukaspaikkaa ja 6 asuntoa kevyempää tukea tarvitseville. Kaikkea toimintaamme tulee ohjaamaan asukkaitamme arvostava ja osallistava työote. Koti sijaitsee upeissa Vuokatin maisemissa, rauhallisella omakotialueella luonnon ääressä.

"Tässä olisi oiva mahdollisuus sairaanhoitajalle joka haluaa haastaa itseään uudenlaisessa työnkuvassa. Haen tiimiini tiimivastaavaa joka syttyy prosessien kehittämisestä ja nauttii haastavasta ja vastuullisesta työnkuvasta. Mikäli tunnistat itsesi ilmoituksesta, eikä lyhyt matka Vuokatin rinteeseen ole pahitteeksi, hae jo tänään! " - Irene, Vuokatin yksikönpäällikkö

  Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitaja meillä

  Tiimivastaavana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. sairaanhoidollisena asiantuntijana toimiminen muulle tiimille, lääkehoidosta vastaaminen, tiivis yhteistyö omaisten ja muiden sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea asukkaiden asioista perillä oleminen ja heidän toimintakykynsä tukeminen elämän eri osa-alueilla. Pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa ja toimit yksikönpäällikön työparina.

  Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla sairaanhoitajan tutkinto, tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen kehitysvammaistyöstä, vammaistyöhön suuntautumisen sekä aikaisemman kokemuksen esihenkilötyöstä.

  • Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä, mutta työaika on neuvoteltavissa. Työsuhde alkaa 1.2.2024 tai sopimuksen mukaan.

   Palkka

   Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle 150€/kk tehtäväkohtaista lisää.

    Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

      Uuden yksikön myötä sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa uuden tiimin rakentamiseen ja yksikön toiminnan kehittämiseen. Järjestämme henkilöstölle yhteisiä perehdytyspäiviä ja työhyvinvointipäivän, jossa tiimiläisesi, esihenkilösi sekä Esperin toimintatavat tulevat sinulle tutuksi.

    Haluamme mahdollistaa osaamisesi kehittymisen ja tarjoammekin sinulle tähän hyvät edellytykset mm. koulutusten kautta (esim. lähiesihenkilötyön ammattitutkinto).

    Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi. 

    Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

     Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

     Jätä hakemuksesi 31.1. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

     Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä yksikönpäällikkö Irene Rautiainen, p. 0400 501 227, [email protected].

     Olisi ilo kohdata sinut!

     Tutustu Koti Vuokattiin tästä.

     Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

     Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

     Esperi Care vaikuttavuus

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

     Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
     Upright data for Esperi Care

     Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

     Mikä vaikuttavuusprofiili?

     Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

     Tiimivastaava-sairaanhoitaja päivätyöhön, Koti Vuokatti

     88600 Sotkamo
     Vakituinen
     1 - 2 vuotta
     Alempi korkeakoulututkinto

     Julkaistu 27.11.2023

     Yrityksen liikevaihto: 
     Yli 100 000 000 €
     Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti