Skip to main content

Tiimivastaava-sairaanhoitaja, Saga Torilinna

Hei sairaanhoitaja! Haluatko työskennellä ammattitaitoisessa työporukassa ikäihmisten parissa viihtyisässä ympäristössä? Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta?

Haemme nyt Saga Torilinnaan jo hieman esihenkilötyöstä kokemusta omaavaa sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen - lue lisää alta ja hae helposti linkin kautta ja tule osaksi meidän timanttista porukkaa!

Saga Torilinna työpaikkana

Saga Torilinna tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa. Saga Torilinnassa on 69 palvelukotia ikäihmisille ja se sijaitsee näköalapaikalla aivan Lappeenrannan ydinkeskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. 

Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana

Tehtävänkuvasi sisältää mm. henkilöstöhallintoa, asiakaspalvelua, verkostotyötä, laadukkaiden palveluiden tuottamista sekä talouden hallintaa. Esihenkilötiimiin kuuluvana teet aktiivista yhteistyötä meille tärkeiden asukkaiden, henkilöstön, omaisten ja sidosryhmien kanssa, organisoit omalta osaltasi hoiva- ja asiakaspalvelutyötä, vastaat laadun toteuttamisesta, seurannasta ja valvonnasta, toiminnanohjausjärjestelmänä käytössämme on DomaCare. Huomioimme myös sinun vahvuusalueesi ja osaamisesi.

Työ on päivätyötä sisältäen niin hallinnon kuin käytännön vuoroja ja alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja kehittämismyönteisessä tiimissä. Meillä pääset mukaan ylläpitämään asukkaidemme toimintakykyä sekä mahdollistamaan asukkaillemme entistäkin ihanamman arjen. Tukenasi toimii työporukka jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. 

Meiltä saat edullisen aamupalan Sagan ravintolassa ja verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voit myös käyttää maksutta talomme kuntosalia. Työntekijänämme saat käyttöösi Mehiläisen kattavan työterveyshuollon, Cityshopparin vaihtelevat edut ympäri Suomen sekä Edenredin virike-etuuden. 

Hae ilman CV:tä tai monimutkaisia tekstikenttiä!

Mikäli sinulta löytyy sairaanhoitajan tutkinto, sujuva suomen kielen taito,  tartuntatautilainmukainen rokotussuoja, hygieniapassi sekä voimassa oleva lääkehoidon koulutus- haluamme ehdottomasti kuulla sinusta!

Näemme kokemuksen esihenkilötyöstä etuna.

Hae tehtävää 14.2. mennessä! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja mitä suotta odottelemaan – sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun löydämme sopivan henkilö tehtävään. 

Heräsikö kysyttävää tehtävään liittyen? Lisätietoja antaa Saga Torilinnan johtaja Helena Tiainen, 050 3545 989, [email protected].


Sagasta työnantajana voit lukea täältä.
Lue lisää ja tutustu Torilinnaan täältä!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti