Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tiimivastaava-sairaanhoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Pakari

Hei sairaanhoitaja! Haluatko kerryttää arvokasta esihenkilökokemusta tiimivastaavan roolissa?

Haemme nyt Hoivakoti Pakariin tiimivastaava-sairaanhoitajaa vanhempainvapaan sijaisuuteen ainakin 31.8.2025 asti. Lue tehtävästä alta lisää ja tule tekemään merkityksellistä työtä kanssamme!

Hoivakoti Pakari työpaikkana

Hoivakoti Pakarissa on kaksi ryhmäkotia: 20-paikkainen Hilma & Matti -koti sekä 28-paikkainen Kaisankoti. Asukkaamme ovat pääasiassa muistisairaita ikäihmisiä, joiden hoidossa panostamme asukaslähtöisyyteen ja teemme työtämme asukkaiden ehdoilla.

Meillä sinua odottaa työyhteisö, jossa panostetaan aidosti asukaslähtöiseen työotteeseen sekä toteutetaan monipuolisesti ikääntyneiden aktiviteettejä. Meitä kaikkia yhdistää huumori, joka auttaa jaksamaan vaikeissakin tilanteissa. Työyhteisömme on ammattitaitoinen ja keskusteleva. 

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_pakari!

  Työpäiväsi tiimivastaava-sairaanhoitajana meillä

  Tiimivastaava-sairaanhoitajana toimenkuvasi on laaja ja pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Tehtäviisi kuuluu vastata yksikön sairaanhoidollisten asioiden toteutumisesta sekä lääkehoidosta. Lisäksi toimit tarvittaessa yksikönpäällikön sijaisena sekä työparina arjen hoitotyön organisoinnissa ja laadukkaan palvelun toteutumisen varmistamisessa. Teet lisäksi tiivistä yhteistyötä lääkärin, omaisten sekä muiden sidosryhmien kanssa. Lisäksi osallistut arjen hoitotyöhön ja asukkaiden toimintakyvyn arvioimiseen yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Huomiomme tehtävänkuvassa sinun vahvuutesi ja kiinnostuksesi.

  Tehtävä on vanhempainvapaan sijaisuus ainakin 31.8.2025 asti ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä. Voit mahdollisuuksien mukaan jatkaa meillä työskentelyä myös sijaisuuden jälkeen vakituisena. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! 

  Tehtävässä edellytämme

  •  sairaanhoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
  •  voimassa olevia lääkelupia, tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa ja hygieniapassia
  • B1-tason suomen kielen taitoa 
  • lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

  Palkka

  Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi maksamme sinulle tiimivastaava-lisää 150€/kk.

   Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

   Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

   Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus). 

   Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

    Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi! 

    Jätä hakemuksesi 30.6. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

    Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönjohtaja Hannele Paunu, p. 044-7762381, [email protected].

    Olisi ilo kohdata sinut! #haehelposti

    Tutustu Hoivakoti Pakarin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

    Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

    Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

    Esperi Care vaikuttavuus

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

    Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
    Upright data for Esperi Care

    Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

    Mikä vaikuttavuusprofiili?

    Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

    Tiimivastaava-sairaanhoitaja sijaisuuteen, Hoivakoti Pakari

    31900 Punkalaidun
    Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
    Alempi korkeakoulututkinto

    Julkaistu 01.07.2024

    Yrityksen liikevaihto: 
    Yli 100 000 000 €
    Yrityksen koko: 
    Yli 1000 henkilöä
    Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti