Skip to main content

Timlärare i modersmål, huvudsyssla i gymnasiet

Beskrivning av jobbet: Vi anställer en timlärare i modersmål till Mattlidens gymnasium för läsåret 2023-2024. Undervisningen består av ca 16 studieavsnitt modersmål. Den valda samarbetar med våra tre ordinarie modersmålslärare.

Skolans namn och adress: Mattlidens gymnasium, Mattliden 1, 02230 Esbo.

Arbetstid enligt UKTA

Det ledigförklarade jobbet är ett tjänsteförhållande.

Tjänsteförhållandet börjar 1.8.2023.

Behörighetskrav: Ämneslärarbehörighet i modersmål för gymnasiet

Lärarbehörigheterna fastställs i enlighet med förordningen nr 986/98 om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet.

Vi förutsätter att den sökande har utmärkta kommunikativa kunskaper i svenska, en utvecklad digital kompetens samt förmåga och vilja att samarbeta i sitt arbete. Vi förutsätter även att den sökande är en lagspelare som tillsammans med resten av kollegiet är villig att arbeta för hela skolans bästa.

Den som anställs skall visa utdrag ur straffregistret enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen.

Vi värdesätter personer som brinner för både läraryrket och sina undervisningsämnen, och som är duktiga på att stödja, handleda och uppmuntra. Vi värdesätter även personer med erfarenhet av undervisning på gymnasiet samt intresse att axla olika uppgifter utanför den egna ämnesundervisningen.

Vi erbjuder dig en plats i vårt kunniga och engagerade lärarteam. Hos oss har du en eller flera ämneskollegor som stöd och att samarbeta med i nästan alla läroämnen. Vi jobbar även ämnesövergripande i lärarteam enligt gymnasiets mångsidiga kompetenser.

Mattlidens gymnasium är det enda svenskspråkiga gymnasiet i Esbo, 12 km väster om Helsingfors centrum. Skolan ligger intill Västerleden och Mattby metrostation och har goda trafikförbindelser med olika delar av huvudstadsregionen. Under läsåret 2022-2023 omfattar gymnasiet ca 675 studerande, av vilka ca 150 studerar för den internationella studentexamen International Baccalaureate.

På Esbo stad är varje arbetsdag meningsfull. Hos oss kan du vara med och bygga upp samhället på första parkett och underlätta stadsbornas vardag. Vi erbjuder dig goda personalförmåner: vi stöder bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor; vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi erbjuder gratis undervisning i finska som stöd i ditt arbete. Läs om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Yhteystiedot: Ytterligare upplysningar ger: Susanne Bjökstén (rektor), [email protected], 043-826 6563
Työpaikan osoite: Mattliden 1, 02230 ESPOO
Palkkaus: Enligt UKTA
Työ alkaa: 1.8.2023-31.7.2024
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 27.03.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-300-23/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 10.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11881192

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Timlärare i modersmål, huvudsyssla i gymnasiet

Espoo
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 27.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti