Skip to main content

Tiskaaja Varuskuntaravintola Liesi, Kesätyö

Sykkiikö sinulla Leijonan sydän?Meiltä saat varmasti ainutlaatuisilta maistuvia hommia. Olemme se yksi ja ainoa ravintola-alan työpaikka Suomessa, jossa pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään

Etsimme motivoitunutta

TISKAAJAA

varuskuntaravintola Lieteen, Riihimäelle 1.6- 31.7. 2024 väliselle ajalle

Tiskaajan työtehtäviin kuuluu astiahuoltoa ja satunnaisesti puhtaanapitotehtäviä. Työaika on ma-pe klo 6.30-14. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti sekä leijonalauman tuen avulla.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta suurtalouskeittiössä työskentelystä. Olet innokas oppimaan uutta ja valmis työskentelemään vaihtelevissa olosuhteissa. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi vaaditaan työntekijältä hygieniapassi sekä todistus soveltuvuudesta elintarviketyöhön.

Eikä hätää, vaikka et olisikaan vielä ammattilainen! Trainee-ohjelmassamme voit kouluttautua ravintola-alan ammattilaiseksi myös työn ohessa. Tutkinnon jälkeen sinua odottaa vakituinen työpaikka ravintolassamme. Lue lisää: https://leijonacatering.fi/trainee/.

Leijona Catering tarjoaa sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen aidosti erilaisessa toimintaympäristössä, jossa pöydät – tai kannonnokat – täyttyvät asiakkaista joka päivä. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi. Sinulle maksettava palkka sisältää vähintään Mara TES:in mukaisen tuntipalkan, tes:n mukaiset lisät sekä mahdolliset osaamislisät.

Tule meille tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Hae paikkaa hakupainikkeen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valmistauduthan esittämään suosittelijasi tiedot rekrytointiprosessin edetessä. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksytyn turvallisuusselvityksen.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 25.02.2024 21:59 mennessä.

Leijona Catering Oy/ Varuskuntaravintola Liesi

Leijona Catering tekee ruokaa, jolla on tarkoitus. Luomme maistuvaa arkea ja eväitä hyvään elämään armeijassa, vankiloissa ja monissa muissa valtion taloissa. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat asiakasläheisyys, vastuullisuus ja uudistuminen. Yli 500 ruoka-alan ammattilaistamme valmistavat päivittäin jopa 70 000 annosta, joita nautitaan niin kannonnokassa kuin muurien suojissa. Työskentelemme ympäri Suomea noin 60 ravintolassamme kymmenillä paikkakunnilla aina Raaseporista Sodankylään. Olemme sataprosenttisesti kotimainen yhtiö, joka huolehtii suurella sydämellä työntekijöistään, ravintola-alan entistä paremmasta huomisesta sekä yhteiskunnan ja ympäristön hyvinvoinnista. Olemme savuton ja Great Place to Work –sertifioitu työpaikka. Lue lisää: www.leijonacatering.fi.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tiskaaja Varuskuntaravintola Liesi, Kesätyö

Leijona Catering Oy/ Varuskuntaravintola Liesi
Riihimäki
14200 Janakkala
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Poiju
Turku
Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Ruben
Hämeenlinna
Barona HoReCa
Sastamala
Leijona Catering Oy, RISE Vilppulan vankila
Mänttä-Vilppula
Barona HoReCa
Hyrynsalmi
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti