Skip to main content

Titania-sovellusasiantuntija

Oletko sinä etsimämme työvoimanhallinnan ja Titania-ratkaisun syväosaaja, joka haluaa olla mukana mahdollistamassa toimivan arjen yksiköissämme?

Mikäli sinulta löytyy innokkuutta toiminnan kehittämiseen, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita - tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Haemme nyt Esperin ikäpalveluihin sovellusasiantuntijaa kehittämään Titania-kokonaisuuden hyödyntämistä työvoimanhallinnan tukena. Tehtävänkuva muotoutuu ja elää nykyisen käynnissä olevan työvoimanhallinnan kehittämisprojektin myötä, joten tehtävä tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti.

Miltä työpäiväsi Titania-sovellusasiantuntijana näyttää?

Titania sovellusasiantuntijana työskentelet ensi alkuun tiiviisti Esperin Titania Classic- ratkaisun parissa. Ylläpidät olemassa olevaa työvoimanhallinnan järjestelmäkokonaisuutta ja toimit teknisen lisätuen tarjoajana Esperin sisäiselle tukiorganisaatiolle. Samalla osallistut uuden tuotekehitysversion määrittelyihin ja valmisteluihin, testaukseen, käyttöönottoihin sekä loppukäyttäjien koulutuksiin.

Tulevaisuudessa teknisen järjestelmätuen antamien mahdollisuuksien tunnistaminen sekä uusien käyttötapojen hyödyntäminen korostuvat. Osallistut vahvasti prosessin ja toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen sekä järjestelmätuen ja olemassa olevan tiedon entistä parempaan hyödyntämiseen. Mahdollistamme sinulle paikkariippumattoman työn, jossa voit oman preferenssisi mukaan tehdä työtä pääsääntöisesti etänä. Työnkuvasi voi kuitenkin sisältää satunnaisia yksikkökäyntejä ja/tai koulutustilaisuuksia, joihin toivomme matkustusvalmiutta eri puolille Suomea.

Tehtävässä menestymistä tukee monipuolinen kokemus työvoimanhallinnasta ja erityisesti Titania työajanhallinta-ohjelmiston käytöstä ja kehittämisestä. On tärkeää, että ymmärrät myös menestyksekkään työvoimanhallinnan vaikutukset liiketoiminnan tulokseen. Työehtosopimus-osaamisesi avulla pystyt tukemaan esihenkilöitämme laadukkaan suunnittelun varmistamisessa ja kokemuksesi avulla luovit sujuvasti myös sosiaali- ja terveysalan kentällä. Ja mikä tärkeintä, sinulla on myös aiemman kokemuksesi pohjalta intoa ja rohkeutta kehittää omaa työtäsi sekä tuoda uusia näkökulmia esille.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset:

  • Vähintään 5 vuoden työkokemuksen Titania-järjestelmän käytöstä, käyttöönotoista ja/tai sovelluskehityksestä
  • Vähintään 5 vuoden työkokemuksen pääkäyttäjyydestä ja/tai käyttäjätuesta sekä liittymärajapintojen määrittelystä ja ylläpidosta
  • Kokemusta projektien ja käyttöönottojen itsenäisestä läpiviennistä
  • Kyvyn omaksua ja hyödyntää laaja-alaisesti eri järjestelmien tuottamia tietoja omassa työssäsi sekä työvoimahallinnan prosessin kehityksessä
  • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä innokkuutta oman työn kehittämiseen
  • TES-osaamista

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä pääset osaksi ketterää, innovatiivista ja joustavaa yrityskulttuuria, jossa saat äänesi kuuluviin, ja mielipiteitäsi arvostetaan. Hallinnossa meillä työskentelee n. 80 eri alojen ammattilaista, ja asukkaidemme parissa n. 6000 sosiaali- ja terveysalan osaajaa. Opit siis takuulla työympäristöstä jatkuvasti uutta ja pääset tuomaan taas omaa osaamistasi kollegoidesi työn tueksi.

Mahdollistamme sinulle paikkariippumattoman työn, jossa voit oman preferenssisi mukaan tehdä työtä pääsääntöisesti etänä. Työsi tueksi saat käyttöösi hyvät työvälineet sekä henkilöstöetumme kuten Cityshopparin, Edenredin virike-ja lounasedun sekä Mentra by SATS-palvelun.

Kiinnostuitko? Hae nyt helposti linkin kautta!

Jätäthän meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi 11.6.2023 mennessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Osana hakuprosessia teetämme haastatteluiden perusteella jatkoon valituille myös soveltuvuusarvioinnin.

Heräsikö kysyttävää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään työvoimanhallinnan kehityspäällikkö Anna Rättö, puh. 040-8654575, [email protected]. Yhteydenotot puhelimitse ti 30.5. klo 14-15, to 1.6. klo 9-10 ja ma 5.6. klo 14-15.

Lue Esperistä lisää työnantajana täältä.

Esperi Care vaikuttavuus

Esperi Care synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Esperi Care synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Esperi Care

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Esperi Care Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Titania-sovellusasiantuntija

Suomi
Vakituinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 12.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti