Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Töihin vakuutusmyyjäksi, Chubb, Jyväskylä

Haluaisitko startata uran myynnin parissa vai oletko jo löytänyt kutsumuksesi alalta?

Etsimme viittä särmää ja myyntihenkistä tyyppiä edustamaan kansainvälistä huippubrändiä, ja rakentamaan maailmanluokan asiakaskohtaamisia suoraan vakuutusalan ytimeen.


Mitä työ antaa minulle?

Pääset myymään maailmanlaajuisen vakuutusalan toimijan palveluratkaisuja, sekä kehittämään omaa ammatillista myyntiosaamistasi tulevaisuuden haasteita varten.

Chubb on osa kansainvälistä Chubb Limited-vakuutuskonsernia, joka työllistää kymmeniä tuhansia työntekijöitä ympäri maailman. Myytävä tuotevalikoima on personoitu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeisiin. Chubb on toiminut Suomessa vuodesta 1993. 

Kohtaamme asiakkaat puhelimitse, joten tehtävässä kehität eritoten äänenkäyttö-, ja vuorovaikutustaitoja. Esihenkilömme ovat sinun oppimistasi varten, joten tästä pestistä voit hyötyä pitkälle tulevaisuuteen.

Sinua odottaa huippu porukka, joka puhaltaa yhteen hiileen toinen toistaan tsempaten – yhdessä saavutamme tavoitteet päivästä toiseen.

Työajat, palkkaus ja työsuhde

Työaikamme ovat arkisin klo 9.00-19.00 välillä.

Palkkaus: pohjapalkka 10,50 € tunnilta + provisio myyntien mukaan. Tuntiansiot liikkuvat tällä hetkellä 13-25 euron haarukassa.

Työsuhde: vakituinen, kokoaikainen

Aloitus: 22.8.2022

 

Mitä minulta odotetaan?

Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja omaat sinnikkään asenteen työtä kohtaan. Odotamme uskallusta käsitellä asioita myynnillisellä mielellä, mutta aiempaa kokemusta sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla.

Haluat haastaa itseäsi sekä kehittyä myynnin ja asiakaskohtaamisten ammattilaiseksi.

Tule sellaisena kuin olet & ota mukaasi innokas, rohkea ja ennakkoluuloton asenne!

Rainmaker työnantajana

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä.

Me teemme töitä sen eteen, että ihmiset voisivat rakastaa työtään. 

Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800. Meille ihmisten hyvinvointi, osaaminen ja kehitys ovat kaikkein tärkeimmät asiat sekä menestyksemme ydin. 

Hae paikkaa hakulinkistä!

Jäikö jokin askarruttamaan? Voit olla yhteydessä puh. +358407147993 (Tanja M). puhelimitse tai WhatsAppilla. Autamme mielellämme!

Paikkakunta: Jyväskylä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Töihin vakuutusmyyjäksi, Chubb, Jyväskylä

Jyväskylä
Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 03.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti