Skip to main content

Toimeksiantojen käsittelijä K-ryhmään, Vantaan logistiikkakeskus

Hakuaika alkaa: 10.01.2023
Hakuaika päättyy: 26.02.2023

Innostutko logistiikasta, kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalla toimivaan yksikköön toimeksiantojen käsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen (kesälomasijaisuus). Tehtävänäsi on toimeksiantojen tarkastus ja jatkokäsittely.

Hallitset tietokoneen käytön ja olet järjestelmällinen ja tarkka, pidät langat käsissä kiireenkin keskellä. Itsenäisen työskentelyn ohella olet myös yhteistyökykyinen tiimin jäsen. Positiivisen mielen lisäksi olet asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuun aikana ja päättyvät sopimuksen mukaan elokuun aikana. Työpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 9:00–15:00 välisenä aikana Tomi Oinonen, puh. 01053 27034 (ajalla 20.1–3.2.2023 Sami Onkalo, puh. 01053 28405)

Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------------------------------
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti