Skip to main content

Toimialajohtaja, elinkeino- ja työllisyyspalvelut

Jyväskylän kaupungille perustettiin 1.1.2023 alkaen uusi elinkeino- ja työllisyyspalveluiden toimiala, joka vastaa kaupungin yritysten kasvupalveluista ja toimintaympäristön kehittämisestä, työllisyyspalveluista, kansainvälisten osaajien ja kotouttamisen palveluista sekä seudullisen matkailuorganisaation palveluista. Uuden toimialan vuosibudjetti on noin 32 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on noin 150.

Haemme elinkeino- ja työllisyyspalveluihin

TOIMIALAJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Toimialajohtajana vastaat koko toimialan johtamisesta, toiminnasta ja taloudesta sekä toimit esittelijänä elinkeino- ja työllisyysjaostossa. Olet myös kaupungin johtoryhmän jäsen.

Toimialajohtajana keskeisin tavoitteesi on kaupungin elinvoiman lisääminen. Toimit kiinteässä yhteistyössä niin kaupunkiorganisaation kuin ulkoisten sidosryhmienkin kanssa jyväskyläläisten yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi, uusien yritysten sijoittumisen edistämiseksi sekä työllisyyden vahvistamiseksi.

Toimialajohtajan viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, kokemus vaativista ja itsenäisistä johtamistehtävistä sekä hyvä perehtyneisyys toimialan toimintaan ja hallintoon. Virkaan valittavalta edellytetään ratkaisukeskeisyyttä, visiointikykyä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, päätöksentekokykyä sekä kykyä kokonaisvaltaiseen strategiseen ajatteluun.

Tervetuloa mielenkiintoiseen tehtävään kaupunkiorganisaatioomme! Tule mukaan työyhteisöön, jossa on laajasti eri alojen ammattilaisia ja osaajia tekemässä yhdessä töitä elinvoimaisen, kasvavan ja kansainvälisen Jyväskylän parhaaksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Virka täytetään mahdollisimman pian kevään 2023 aikana. Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista nähtäville hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Virka julistetaan uudelleen haettavaksi. Aiemmassa hakumenettelyssä saapuneet hakemukset huomioidaan tässä rekrytoinnissa.

Lisätietoja

Virkaa haetaan sähköisesti www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta 27.3.22 klo 12 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
- kaupunginjohtaja Timo Koivisto, ke 15.3. klo 12.30-13.30 ja ti 21.3. klo 15-16 p. 014 569 1501 sekä
- kaupunginhallituksen puheenjohtaja Jaakko Selin, to 16.3. klo 10-11 ja ti 21.3. klo 12-13 p. 0400 778 779.
Sähköpostitse [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti