Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimihenkilö rahoituksen taustatehtäviin

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Yrityspankille Helsingin Vallilaan kokoaikaista (37,5h/vko)

RAHOITUSNEUVOTTELIJAA rahoituksen taustatehtäviin. 

Työtehtävät sisältävät suoritusten palautusta sekä rahoitusasiakirjoihin liittyviä tehtäviä, kuten järjestelyä ja skannausta. 

Tehtävässä menestyt tehokkaalla ja toimeen tarttuvalla asenteella. Työskentelytapasi on huolellinen ja tarkka. Olet itseohjautuva ja siedät rutiineja. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Tehtävässä auttaa soveltuva kaupallinen koulutus tai aiempi kokemus pankkialan tehtävistä, mutta tämä ei ole pakollista. Tehtäviin annetaan kattava perehdytys. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimintaympäristön, innostuneen tiimin ympärillesi sekä mahdollisuuden kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Lisäksi tuemme henkilöstömme hyvinvointia erilaisin henkilöstöeduin.

Työllistyt OP:lle vuokratyöntekijänä Tribedon kautta määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2023 saakka. Työajat sijoittuvat arkisin n. klo 8-17 välille. Työn luonteen vuoksi tehtävässä ei ole etätyömahdollisuutta. Huomioithan, että tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.2.2023. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Tribedon henkilöstökonsultilta Päivi Toivoselta sähköpostitse [email protected].  


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti