Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Toimihenkilöitä rahoituksen taustatehtäviin

Tribedo Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Tribedossa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin.

Haemme OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin Tampereelle, Kuopioon ja Joensuuhun toimihenkilöitä rahoituksen taustatyötehtäviin.

Tulet työskentelemään henkilöasiakkaiden rahoituspalveluiden tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi pitää sisällään rahoituksen taustatyötehtäviä esim. asiakirjalaadintaa ja laskutusta. Toivomme, että myös sinulle OP Ryhmän arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen – ovat tärkeitä.

Tehtävässä menestyt tavoitteellisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella. Olet itseohjautuva ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen, teet työsi tarkasti ja huolellisesti sekä tartut uusiin tehtäviin rohkeasti.

Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi mutta ei ole pakollista. Saat mahdollisuuden kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme, sillä perehdytämme sinut kattavasti tehtäviin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä itseohjautuvassa monitaitoisessa tiimissä, jossa kannustetaan rohkeaan päätöksentekoon ja vastuunottoon. Saat tukea työssä onnistumiseen sekä tarjoamme myös työhyvinvointia tukevia henkilöstöetuja.

Työt alkavat joustavasti maaliskuun 2023 aikana. Työsuhteet solmitaan 15.9 asti tai syyskuun loppuun. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 7-18 välille ja viikkotuntimäärä voi vaihdella palvelutilanteesta riippuen 20-37,5h. Työt alkavat kokoaikaisella useamman viikon perehdytysjaksolla. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.2.2023. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä Tribedon henkilöstökonsulttiin Päivi Toivoseen, [email protected].


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti