Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

TOIMINNANJOHTAJA

Rakentamaan suomalaisen uintiurheilun tulevaisuutta

Uimaliiton uudistuneen strategian painopistealueet ovat edelläkävijyys osaamista kehittämällä, menestyminen rohkeudella ja määrätietoisuudella, sekä koko kansan uinti-ilmiön mahdollistaminen uintiurheilun kiinnostavuutta nostamalla.

Toiminnanjohtajana johdat tulevaisuuteen katsovaa, uintiurheilun eri lajit yhdistävää liittoa, joka toimii modernina palveluorganisaationa jäsenseuroilleen, mahdollistaen niiden laadukkaat toimintaedellytykset ja menestymisen kaikilla tasoilla. Johdat Uimaliiton noin 10 asiantuntijan lähitiimiä, minkä lisäksi vastaat laajan verkoston johtamisesta ja yhteistyöstä sekä suhdetoiminnan kehittämisestä keskeisten sidosryhmien, mm. Olympiakomitean ja ministeriön kanssa. Lisäksi vastaat Uimaliiton yhteistyökumppanuuksien ja kaupallisen tarjonnan kehittämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta menestyksekkäästä johtajatyöstä, erityisesti henkilöstö-, verkosto-, kumppaniyhteistyön- ja sidosryhmäjohtamisen parista. Sinulla on tehtävään soveltuva, lähtökohtaisesti korkeakoulutasoinen tutkinto ja aiemman kokemuksesi myötä vahva talouden tunnuslukujen tuntemus. Sinulla on myös kokemusta urheilujärjestötoiminnasta ja -johtamisesta, tai muutoin vahva tuntemus sen vaikuttamisympäristöstä. Uintiurheilun tuntemus on eduksi, mutta edellytyksenä on aito kiinnostus uintiurheilua kohtaan ja halu tulla osaksi yhteisöä, joka auttaa sinua rakentamaan yhteistä menestystarinaa yhdessä kaikkien uinnin parissa vaikuttavien suomalaisen kanssa.

Osaat innostavasti, systemaattisesti ja jämäkästi jalkauttaa Uimaliiton strategian mukaisia toimenpiteitä, yhdessä muun asiantuntevan ja osaavan henkilöstön kanssa. Lähestyttävyys, tunneälykkyys ja hyvä tilannelukutaito ovat onnistumisen avaimia esihenkilötyössäsi ja laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamisessa lajiväen, sekä kaikkien yhteistyötahojen suuntaan.

Tehtävä tarjoaa sinulle keskeisen roolin suomalaisille merkityksellisen urheilu- ja liikuntamuodon ja johtamisen parissa. Pääset vaikuttamaan uintiurheilun avainpaikalta lajin tulevaisuuteen aina huippu-urheilujoista ruohojuuritasolle asti. Kanssasi suomalaisen uintiurheiluperheen tulevaisuutta ovat rakentamassa omista vastuualueistaan vastaavat, asiantuntevat ja ammattitaitoiset kollegat, Uimaliiton yhdeksänhenkinen hallitus ja koko intohimoinen ja innostunut lajiyhteisö.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 26.2.2023 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-17584. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, kysymyksiin vastaavat Mercuri Urvalin konsultti Sami Nykänen p. 040 156 3663, Partner & Director Aki Hyryläinen p. 0400 200 878, sekä Uimaliiton puheenjohtaja Ville Riekkinen p. 040 572 5848, tavoitettavissa 8.2. klo 15 - 16.30, 17.2. klo 13 - 14.30 ja 23.2. klo 14 - 15.30.

Suomen Uimaliitto on vuonna 1906 perustettu valtakunnallinen uintiurheilun lajiliitto, jonka lajeina ovat uinti, uimahypyt, taitouinti ja vesipallo. Uimaliitolla on noin 50.000 jäsentä 135 jäsenseurassa ja noin 100.000 ihmistä liikkuu vuosittain Uimaliiton tapahtumissa.

 

Uimaliitto edistää uinnin, uimahyppyjen, taitouinnin, vesipallon ja avovesiuinnin harrastamista, kilpa- ja huippu-urheilua sekä seuratoimintaa. Liiton tavoitteena on uimataidon ja liikunnallisen elämäntavan edistäminen yhdessä jäsenseurojen kanssa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

TOIMINNANJOHTAJA

Suomen Uimaliitto ry / co Mercuri Urval
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.02.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti